Περιοδεία του Τέρενς Κουίκ στην Ξάνθη

Την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του "Μακεδονία-Θράκη-Ελλάδα μας" θα κάνει σήμερα το μεσημέρι στην Ξάνθη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ.), βουλευτής επικρατείας του κόμματος Τέρενς Κουίκ, κατά την επίσκεψή του στην πόλη, τρίτο κατά σειρά σταθμό της περιοδείας που πραγματοποιεί από χθες το πρωί στις έδρες των πέντε περιφερειακών ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας.

Περιοδεία του Τέρενς Κουίκ στην Ξάνθη
1'

Το Σαββατοκύριακο, ο κ. Κουίκ θα επισκεφθεί διαδοχικά τη Ροδόπη και τον Έβρο.

Σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Κουίκ χαρακτήρισε συμβολικό το όνομα του συνδυασμού και ενδεικτικό των προθέσεων "περί μη ξεπουλήματος της Μακεδονίας και της Θράκης".

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης των ΑΝ.ΕΛ. έθεσε τους άξονες του προγράμματος και των προτεραιοτήτων του για την Περιφέρεια ΑΜΘ σημειώνοντας πως "τα χτυπήματα κάτω από την μέση και το ρίξιμο λάσπης, είναι τακτικές που ανήκουν στο παρελθόν. Ο κόσμος τις έχει βαρεθεί και ζητάει άλλα πράγματα από την πολιτική", ενώ κάλεσε τους υπόλοιπους υποψήφιους περιφερειάρχες να διατηρήσουν πολιτικό πολιτισμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής τους εκστρατείας, χωρίς προσωπικές επιθέσεις.

Στην περίπτωση που εκλεγεί περιφερειάρχης είπε ότι θα καταργήσει ή θα θεωρήσει μη νόμιμες τις συμφωνίες των τοπικών αρχόντων με τους κ.κ. Φούχτελ και Ράιχνεμπαχ. Επίσης, έθεσε το ζήτημα της λειτουργίας του προξενείου της Τουρκίας στη Θράκη, λέγοντας ότι "κάνει πάρτι".

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα σε Δράμα- Καβάλα ο Τέρενς Κουίκ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή