«Υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί η κυβέρνηση;»

Θέμα εθνικών εκλογών θέτει -εμμέσως πλην σαφώς- ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αν τα ποσοστά που θα συγκεντρώσουν συνολικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές είναι μικρότερα από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ
«Υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί η κυβέρνηση;»
1'

Στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι έχουν αρχίζει να... προετοιμάζουν το έδαφος για την πτώση της συγκυβέρνησης σε περίπτωση που προκύψει εκλογική πανωλεθρία στις ευρωεκλογές.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η δημόσια παραδοχή του Βουλευτή και εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος μιλώντας την Πέμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό BΗΜΑ FM, έδειξε το δρόμο προς τις εθνικές κάλπες, αν το αποτέλεσμα στο σύνολό του για Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ-Ελιά, είναι μικρότερο από το ποσοστό που θα συγκεντρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Βενιζέλου σχετικά με τις ευρωεκλογές και το μέλλον της κυβέρνησης, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ήταν κατηγορηματικός:

«Είπε την πραγματικότητα. Ότι αν αύριο δεν πάει καλά η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά, που μας ενδιαφέρει εμάς, στις εκλογές, ή αν το άθροισμα π.χ. της κυβέρνησης είναι πιο χαμηλό από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί κυβέρνηση; Λέω ένα απλό παράδειγμα. Σε κάθε περίπτωση, αν το άθροισμα των δύο κομμάτων είναι μικρότερο από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει κάποιος που θα πει ότι προχωράμε; Πώς θα πει προχωράμε και πού; Εάν ήμασταν σε ένα ευρωπαϊκό κράτος, οι ευρωεκλογές θα ήταν ευρωεκλογές. Δυστυχώς, όμως, τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα.»

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντινόπουλος: Ο Παπανδρέου να αναλάβει τις ευθύνες του

Δυο ξένοι Παναδρέου – Βενιζέλος

Σήκω Ανδρέα να τους δεις…

Έντονη αντίδραση Παπανδρέου: Επιχειρούν να ποδηγετήσουν το ΠΑΣΟΚ

Παπανδρέου: Δεν περίμενα τόση ανησυχία από ορισμένους

Κοππά για Βενιζέλο: Ντροπή του!

Το «φάντασμα» που κυνηγά τον Βενιζέλο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή