Τετ α τετ Παπούλια - Σαμαρά

Δε διάγουν και τις καλύτερες ημέρες των σχέσεων τους ο Κάρολος Παπούλιας με τον Αντώνη Σαμαρά. Κύκλοι του Προέδρου της Δημοκρατίας καταλογίζουν unfair στο Μέγαρο Μαξίμου, για ένα τυπικό θέμα που ενδέχεται να έχει πολιτικές προεκτάσεις.

Τετ α τετ Παπούλια - Σαμαρά
1'

Πιο συγκεκριμένα, η ψυχρότητα οφείλεται στο γεγονός πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ειδοποιήθηκε τελευταία στιγμή προκειμένου να υπογράψει το Διάταγμα για το "περιβότητο" και "ξαφνικό" κλείσιμο της Βουλής.

Είθισται όπως επισημαίνουν συνεργάτες του Κάρολου Παπούλια, ο εκάστοτε Πρόεδρος να ενημερώνεται δύο ημέρες πριν, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα και να μην εμπλέκεται ο θεσμός σε ενδεχόμενα πολιτικά παιχνίδια. Αυτό δεν έγινε και το κλίμα έχει ψυχρανθεί. Αν μάλιστα, συνυπολογίσει κανείς και τους γαλάζιους φόβους ότι ο Παπούλιας θα καθυστερήσει την υπογραφή του νομοσχεδίου για τη "μικρή ΔΕΗ" παρατείνοντας τις πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνάντηση Παπούλια - Σαμαρά, στο περιθώριο της παρουσίας και των δύο στη Ρόδο για την επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου.

Διαβάστε επίσης

Φοβούνται τον Παπούλια στη ΝΔ;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή