Παππάς: Η δικαιοσύνη άλλες φορές αντιδρά, άλλες όχι

Κατηγορηματικός, ότι όποιος βουλευτής δεν θεωρήσει πως είναι σημαντικό να τερματιστεί η κυβερνητική πολιτική και ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «κόβει τις γέφυρες συνεργασίας» με τον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Παππάς: Η δικαιοσύνη άλλες φορές αντιδρά, άλλες όχι
2'

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στον Real Fm, για την ένταση στο πολιτικό σκηνικό σημείωσε πως «υπάρχει ένα ψηφιδωτό το οποίο συνιστά κινούμενη άμμο, αποσταθεροποιεί την κυβέρνηση και την κάνει να λειτουργεί σπασμωδικά. Καμία φορά, οι αντιδράσεις δείχνουν και το τι ειδικό βάρος δίνει κάθε πολιτική παράταξη στα ζητήματα».

«Εμείς έχουμε την υποχρέωση να κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για να μην εκτραπεί η Δημοκρατία μας. Έχουν και ένα προληπτικό στοιχείο οι επισημάνσεις μας. Εμείς ήρθαμε να πούμε ότι υπάρχει και διατηρείται μία τέτοια συζήτηση. Είχαμε παρεμβάσεις και του κ. Καμμένου, είχαμε την παρέμβαση του κ. Κωνσταντόπουλου, είχαμε την παρέμβαση του κ. Καρατζαφέρη παλαιότερα».

«Η δικαιοσύνη άλλες φορές αντιδρά, άλλες δεν αντιδρά. Δεν αντέδρασε όταν ο κ. Βενιζέλος είπε ότι έχει τα αμυντικά σχέδια της χώρας στο σπίτι του, ή όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένοπλες συνιστώσες. Δεν περιμέναμε και δεν θεωρούμε δόκιμη την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού, μετά την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Εμείς αντιδράσαμε με ψυχραιμία. Αυτοί οι ανόητοι ισχυρισμοί δεν πείθουν κανέναν Έλληνα και καμία Ελληνίδα», σημείωσε, σχετικά με την αντίδραση της κυβέρνησης και της δικαιοσύνης στο δημοσίευμα που επικαλέστηκε ο κ. Σκουρλέτης.

Απαντώντας στο «αίτημα» του αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Καλαντζή για παραίτηση του Π. Σκουρλέτη, ο κ. Παππάς είπε ότι «Θα χρειαστεί να περιμένει πάρα πολύ ο κ. Καλαντζής για την παραίτηση του κ. Σκουρλέτη. Άλλες παραιτήσεις συζητιούνται και διακινούνται, παρόλο που η κυβέρνηση υποτίθεται ότι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και τα σενάρια για αλλαγή κυβέρνησης, ακόμα και πρωθυπουργού είναι ζωντανά, για αλλαγή ηγεσίας στον κυβερνητικό εταίρο».

Διαβάστε επίσης:

Η «επιλεκτική» ευαισθησία και η καθυστερημένη αντίδραση της Δικαιοσύνης...

Έκλεισαν τα σενάρια περί μίνι ανασχηματισμού

Η απίστευτη αντίδραση Σαμαρά όταν έμαθε τις προθέσεις του Τσίπρα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή