Μαξίμου: «Επιεικώς ανεπίδεκτος» ο Σαμαράς

Σκληρή απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά και τις δηλώσεις του περί επιστροφής της χώρας «στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες» δίνουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Μαξίμου: «Επιεικώς ανεπίδεκτος» ο Σαμαράς
1'

«Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να ζει στη χώρα του "Ποτέ - Ποτέ", αντιλαμβανόμενος ως πραγματικότητα τις φαντασιώσεις του. Κανένα Πανεπιστήμιο δεν κάηκε. Μάλλον ο κ. Σαμαράς πάλι έβλεπε πλάνα-κονσέρβα από τις μέρες της κυβέρνησής του. Όσο για τα προσφυγικά ρεύματα, δεν αξίζει να εξηγήσει κανείς στον κ. Σαμαρά τίποτα. Είναι επιεικώς ανεπίδεκτος» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές.

Τονίζουν δε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θυμάται, σε αντίθεση με τους πολίτες, «ότι η χώρα επί των ημερών του γέμισε ανέργους, λουκέτα, χρέη, φτώχεια και δυστυχία».

«Η κριτική του, μάλιστα, ότι η σημερινή κυβέρνηση θα επιστρέψει τη χώρα "στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες", μάλλον απευθύνεται στους Βενιζέλους, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου και τον εαυτό του, που κυβερνούσαν επί χρόνια αυτή τη χώρα. Ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να γνωρίζει καλά τα "μυστικά του βάλτου"!...» καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή