ΝΔ - Επιστολή 22 βουλευτών στους υποψήφιους αρχηγούς: Εκλογές τώρα, μας αντιμετωπίζουν με χλεύη!

«Εκρηκτική» είναι η κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία, με βουλευτές και ευρωβουλευτές να ζητούν από τους υποψήφιους αρχηγούς να δεσμευτούν για «κώδικα σεβασμού και αυτοσυγκράτησης» και να προειδοιποιούν ότι τα άλλα κόμματα αντιμετωπίζουν την κατάσταση στη ΝΔ με «χλεύη»!

ΝΔ - Επιστολή 22 βουλευτών στους υποψήφιους αρχηγούς: Εκλογές τώρα, μας αντιμετωπίζουν με χλεύη!
2'

Ενώ η Κοινοβουλευτική Ομάδα συνεδριάζει το απόγευμα της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου, εικοσιδύο βουλευτές και ευρωβουλευτές απηύθυναν επιστολή στους Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Απόστολο Τζιτζικώστα και Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και στον μεταβατικό πρόεδρο Γιάννη Πλακιωτάκη, με την οποία αναφέρουν ότι το «εκλογικό σώμα και τα στελέχη της παράταξης έχουν κουραστεί και βέβαια η χώρα στερείται μιας υπεύθυνης αντιπολίτευσης».

Συγκεκριμένα, στην επιστολή, τα στελέχη σημειώνουν: «Αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αποτυχημένη προσπάθεια διεξαγωγής εσωκομματικών εκλογών της παράταξής μας, με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι δεν έχει οριστεί ακόμα νέα ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών. Εν αντιθέσει, διαπιστώνουμε ότι συνεχίζονται οι αντεγκλήσεις στο όνομα της "ενότητας" που τελικά μόνο την ενότητα δεν υπηρετούν.Το αποτέλεσμα είναι η Ν.Δ. ως Αξιωματική Αντιπολίτευση να αντιμετωπίζεται με χλεύη από τα άλλα κόμματα, να έχει κουραστεί το εκλογικό σώμα και τα στελέχη της παράταξης και βέβαια η χώρα να στερείται μιας υπεύθυνης αντιπολίτευσης».

Οι βουλευτές ζητούν:

- λεπτομερή ενημέρωση για την πορεία οργάνωσης και διεξαγωγής -το συντομότερο δυνατό- εκλογής νέου προέδρου της παράταξης μας.
- την ενεργότερη συμμετοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη διαδικασία οργάνωσης και απρόσκοπτης διεξαγωγής εσωκομματικών εκλογών.
-τον προγραμματισμό -άμεσα- συνάντησης των τεσσάρων υποψηφίων και τη δέσμευσή τους για «κώδικα σεβασμού και αυτοσυγκράτησης».
«Η ΝΔ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει ευθύνη απέναντι σε όσα εξελίσσονται από πλευράς Κυβέρνησης. Η ενότητα δεν αρκεί να επικαλείται διαρκώς και αορίστως, αλλά να υπηρετείται με σεμνότητα και συνέπεια από όλους μας» καταλήγει η επιστολή.

Την επιστολή υπογράφουν: Λευτέρης Αυγενάκης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Κουκοδήμος, Γεώργιος Γεωργαντάς, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Δημήτριος Κυριαζίδης, Χρήστος Κέλλας, Γεώργιος Κασαπίδης, Χρήστος Μπουκώρος, Ανδρέας Κατσανιώτης, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Γιάννης Αντωνιάδης, Στέργιος Γιαννάκης, Μαρία Σπυράκη, . Κωνσταντίνος Βλάσσης, Γεώργιος Στύλιος, Μαρία Αντωνίου, Άννα Καραμανλή, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, . Κωνσταντίνος Τσιάρας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Ευρωβουλευτής

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή