Ο παρουσιαστής με τα 5 Π, η έκπληξη των εκλογών!

Με ένα ποσοστό έκπληξη στο Δήμο Αθηναίων, ο Γιώργος Αμυράς μπορεί να αισθάνεται απολύτως ικανοποιημένος!...

1'

Με ένα ποσοστό έκπληξη στο Δήμο Αθηναίων, ο Γιώργος Αμυράς μπορεί να αισθάνεται απολύτως ικανοποιημένος!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Μένουμε Ελλάδα", χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς χρήματα, αλλά κυρίως μακριά από την ξύλινη πολιτική γλώσσα, πρότεινε σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, λύσεις για την Αθήνα με επίκεντρο τα 5 Πι: πεζοδρόμια, ποδήλατο, πράσινο, πάρκινγκ, πολιτισμός.

Και οι πολίτες της Αθήνας τον δικαίωσαν με ένα ποσοστό έκπληξη, αφού το 7,3% που συγκέντρωσε στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ένα εξαιρετικά μεγάλο νούμερο!

Ο Γιώργος Αμυράς, ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους και δήλωσε αισιόδοξος ότι "η Αθήνα και οι πολίτες της μπορούν να τα καταφέρουν"!

"Θα ήθελα, εκ μέρους της ανεξάρτητης κίνησης πολιτών «Επιμένουμε Αθήνα», να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους, τους συνεργάτες, τα κινήματα πολιτών στην πόλη και το διαδίκτυο, αλλά και στη μεγάλη στρατιά των ανεξάρτητων Αθηναίων, που απέδειξαν ότι προτάσσουν την πόλη από το κόμμα.

Χωρίς χρήματα για προεκλογικές εκστρατείες αποδείξαμε ότι δύναμη μας είναι ο δημότης. Το διαδίκτυο και όχι η αφίσα. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μία νίκη των ανεξάρτητων πολιτών. Μας δείχνει το δρόμο που θα ακολουθήσουμε. Η Αθήνα και οι πολίτες της μπορούν να τα καταφέρουν", είπε!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή