"Στα μαχαίρια" ΚΚΕ-ΔΟΛ

«Σκληρή» γλώσσα κατά της κυβέρνησης και του συγκροτήματος Λαμπράκη χρησιμοποιεί το ΚΚΕ με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της...

1'

«Σκληρή» γλώσσα κατά της κυβέρνησης και του συγκροτήματος Λαμπράκη χρησιμοποιεί το ΚΚΕ με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» με τίτλο «Νέο βρώμικο ’89 βλέπει το ΠΑΣΟΚ».

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ανίερες συμμαχίες ανάμεσα στη ΝΔ και τα κόµµατα της Αριστεράς ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών με την επισήμανση ότι «κυβερνητικά στελέχη πιστεύουν ότι από την εποµένη του πρώτου γύρου συντελούνται υπόγειες διεργασίες ανάµεσα σε εκπροσώπους της αξιωµατικής και της ήσσονος αντιπολίτευσης, µε όχηµα τη διάθεση για αντιµνηµονιακή διαµαρτυρία των ψηφοφόρων, που έχει όµως ως στόχο την καταψήφιση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ».

«Προβοκάτορες αντάξιους του Γκέμπελς» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και το συγκρότημα Λαμπράκη και τονίζει: «Το Συγκρότημα, που τον βρώμικο ρόλο του διαπιστώνει κανείς όποια πέτρα της ελληνικής ιστορίας και αν σηκώσει, εμφανίζει όπως του αρέσει την κρυστάλλινη θέση και στάση του ΚΚΕ για το δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών που είναι ίδια με τον πρώτο».

Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει τη θέση του, που είναι «Το μαύρο στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, καθώς και στους υποψήφιούς τους, να εκφραστεί με άκυρο ή με λευκό ψηφοδέλτιο. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν διαφορές, έχουν τις ίδιες ευθύνες, δεν αλλάζουν. Να συνεχιστεί, να αποκτήσει μόνιμα και μαζικά χαρακτηριστικά ο απεγκλωβισμός των λαϊκών στρωμάτων από τα κόμματα αυτά. Αυτή είναι η κρυστάλλινη θέση του ΚΚΕ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή