Ηλ. Μόσιαλος: Να γίνουμε σοβαρό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα

Λιγότερους επαγγελματίες της πολιτικής και περισσότερο επαγγελματισμό χρειάζεται η Ελλάδα, κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Ηλία Μόσιαλο...

Ηλ. Μόσιαλος: Να γίνουμε σοβαρό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα
1'

Λιγότερους επαγγελματίες της πολιτικής και περισσότερο επαγγελματισμό χρειάζεται η Ελλάδα, κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Ηλία Μόσιαλο.

«Αν δεν δώσουμε λύσεις, η Ελλάδα θα πτωχεύσει όχι μόνον οικονομικά, αλλά συνολικά ως προοπτική», αναφέρει ο κ. Μόσιαλος στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικρίνει τη ΝΔ και την Αριστερά ότι, πρεσβεύουν τη «δικαιοσύνη του οίκτου» όταν θίγονται τα συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων, ενώ κάνοντας αυτοκριτική, σημειώνει πως το ΠΑΣΟΚ ήταν «ένα κόμμα που εξέθρεψε συγκεκριμένες πολιτικές κατηγορίες και τα συμφέροντά τους».

Προσθέτει δε, πως πρέπει να γίνει σοβαρό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

Αναφερόμενος στην οικονομία, τόνισε πως χρειάζεται ένα απλοποιημένο φορολογικό σύστημα, μείωση των συντελεστών για τις επιχειρήσεις και ταυτόχρονα αυστηρότατος έλεγχος.

Συμπληρώνει πως πρέπει να επισπευσθούν οι φορολογικές και ποινικές δίκες, καθώς περίπου 3,2 δισ.ευρώ πρόστιμα δεν έχουν εισπραχθεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή