Πρόκληση μεγατόνων από Μόσιαλο και Βενιζέλο

Πρόκληση μεγατόνων δια χειρός Ηλία Μόσιαλου και Ευάγγελου Βενιζέλου που δίχως καμία αιτιολογία εξαιρούν από τις διατάξεις του ενιαίου μισθολογίου - βαθμολογίου τους συμβούλους και τους γραμματείς επικοινωνίας της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Πρόκληση μεγατόνων από Μόσιαλο και Βενιζέλο
1'


Αναλυτικά, σύμφωνα με τις αλλαγές που κατέθεσε σήμερα στην Βουλή ο κ. Βενιζέλος και συγκεκριμένα η παράγραφος 5 του άρθρου 7 του πολυνομοσχεδίου που αναφέρεται σε εκείνους του κλάδους που εξαιρούνται από το ενιαίο μισθολόγιο, τίθεται φράση ως εξής «όπως οι υπάλληλοι του διπλωματικού κλάδου και οι εξομοιούμενοι με αυτόν μισθολογικά ή βαθμολογικά κλάδοι του Υπουργείου Εξωτερικών, περιλαμβανομένου και του κλάδου Συμβούλων κα Γραμματέων Επικοινωνίας της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης».

Να σημειωθεί ότι η Γραμματεία Ενημέρωσης υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας κ. Μόσιαλο ο οποίος την ώρα που σχεδιάζει το κλείσιμο της ΕΡΤ στέλνοντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζομένους, δεν διστάζει να προστατέψει τα προκλητικά προνόμια των «δικών του παιδιών».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή