Ρυθμιστικός παράγοντας ο Λοβέρδος

Σε θέση μάχης βρίσκονται όλοι στο ΠΑΣΟΚ, που αναζητούν διέξοδο στην επόμενη μέρα.

Ρυθμιστικός παράγοντας ο Λοβέρδος
1'

Κι ενώ οι επίδοξοι διεκδικητές της προεδρίας αναμένουν τον Γιώργο Παπανδρέου να ανοίξει τα «χαρτιά» του για τις προθέσεις του αλλά και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, φωτιά βάζει στο σκηνικό μια δημοσκόπηση, που αναμένεται ότι θα δει το φως της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», κυλιόμενη έρευνα της Kapa Research, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, δείχνει ότι το σκηνικό έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει.

Αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της δημοσκόπησης αναδεικνύεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, που προηγείται μακράν των πιθανών συνυποψηφίων του, με 50% θετικών γνωμών, έναντι μόλις 25% του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Μάλιστα, το τεράστιο δημοσκοπικό προβάδισμα του κ. Λοβέρδου έρχεται σε μία περίοδο όπου η «τρόικα» του ΠΑΣΟΚ δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα έχει ενιαία θέση στις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Πάντως, τις επόμενες ημέρες, η «τρόικα» συν τον κ. Η. Μόσιαλο, αναμένεται να συναντηθεί για να λάβει τις τελικές αποφάσεις, ασχέτως του πότε θα ανακοινωθούν, καθώς όπως ξεκαθαρίζει ο κ. Λοβέρδος «πρώτα πρέπει να μιλήσει ο Γ. Παπανδρέου και μετά εμείς».

Έτσι κι αλλιώς, δεν βιάζεται.

Άλλωστε, εκτιμά ότι όταν ανακοινώσει επισήμως τις προθέσεις του, η δημοτικότητά του θα ανέβει κι άλλο…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή