Nick Mason: In his own words σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 3 και 4 Ιουνίου

Οι μέρες πλησιάζουν για τις 2 φαντασμαγορικές συναυλίες του εμβληματικού ντράμερ των Pink Floyd, Nick Mason στην Ελλάδα.

Nick Mason: In his own words σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 3 και 4 Ιουνίου
1'

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 4 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων θα ζήσουμε 2 μυθικές βραδιές σε ένα ανεπανάληπτο Pink Floyd setlist που θα περιλαμβάνει τις σπουδαιότερες στιγμές του συγκροτήματος και θα ξεπερνά σε διάρκεια τις δύο ώρες.

Τόσο στη Μονή Λαζαριστών όσο και στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων θα υπάρξει πρόβλεψη για έναν ξεχωριστό χώρο καθημένων, για τον οποίο θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ώρα προσέλευσης του κοινού, καθώς οι θέσεις θα είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Η επίσκεψη αυτή μας φέρνει πιο κοντά σε μια άγνωστη πλευρά των μύθων της rock σκηνής, άφου η περιοδεία του Nick Mason μαζί με τους καταπληκτικούς Saucerful of Secrets, μας ξεναγεί στις πρώτες δισκογραφικές κυκλοφορίες των Pink Floyd, μέχρι το 1972.

Ο ίδιος ο Nick Mason ανυπομονεί να παίξει ζωντανά μπροστά στο ελληνικό κοινό και η επιθυμία του αυτή γίνεται εύκολα αντιληπτή από τις συνεντεύξεις του σε ελληνικά μέσα.

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, και το Σάββατο 4 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε ένα σπάνιο Pink Floyd show που σίγουρα θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή