Melissa: Ένα φωτογραφικό «ταξίδι» στο μετρό μας συστήνει την ιστορία των αγαπημένων μας ζυμαρικών

Σε κάθε ελληνικό σπίτι, η κουζίνα είναι το δωμάτιο όπου μαζεύεται ολόκληρη η οικογένεια για να διασκεδάσει, να έρθει πιο κοντά, να συζητήσει τους προβληματισμούς της και τα όνειρά της για το μέλλον.

Ποιος είναι ο λόγος όμως, που σε κάθε νοικοκυριό, η κουζίνα αποτελεί ένα «καταφύγιο» θαλπωρής και φροντίδας, μέσα στο οποίο όλα τα μέλη της οικογένειας αισθάνονται προστατευμένα; Μα φυσικά, το σπιτικό φαγητό που «πρωταγωνιστεί» καθημερινά στο οικογενειακό τραπέζι, μέσα από απλές ή πολύπλοκες συνταγές και λαχταριστά πιάτα, που μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά.

Μοναδικό ζητούμενο αυτής της οικογενειακής «παράδοσης» χρόνων, που δεν λείπει από κάποιο σπίτι, είναι η ποιότητα των προϊόντων και η αξιοπιστία που αποπνέουν. Κάπως έτσι λοιπόν, γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν και συνεχίζουμε να βάζουμε μέχρι και σήμερα στο τραπέζι μας, μία εταιρεία τρίτης γενιάς, που έχει ως όραμα έναν κόσμο που τρέφεται και ζει ποιοτικά.

Πρόκειται για τη Melissa, που εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει μία συναρπαστική αγκαλιά φροντίδας και γευστικών απολαύσεων που συγκινεί όλους και τον καθένα ξεχωριστά, δημιουργώντας άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας, των παραγωγών και των καταναλωτών σε μία ιστορία αγάπης για ποιοτικά ζυμαρικά. Για εμάς, ωστόσο, που θέλουμε να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα την πρώτη μας επιλογή στον «κόσμο» των ζυμαρικών, έχουμε την ευκαιρία.

Η έκθεση φωτογραφίας που ενώνει το παρελθόν με το μέλλον

Αυτό το καλοκαίρι η Melissa μας ξανασυστήνεται, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απολαύσουμε μία συναρπαστική έκθεση φωτογραφίας, που ενώνει το «χθες» με το «αύριο» και μάλιστα, σε έναν χώρο που μπορεί να βρεθεί ο καθένας μας, εύκολα και γρήγορα.

Διότι από τις 10 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου, το μετρό «ντύνεται» στα χρώματα της Melissa και μετατρέπεται σε εκθεσιακό χώρο. Με συνοδοιπόρο τον γνωστό φωτογράφο Τάσο Βρεττό, που περιηγήθηκε στον θεσσαλικό κάμπο και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λάρισα, η Melissa φέρνει στη δημοσιότητα ένα φωτογραφικό «λεύκωμα» με αυθεντικό υλικό που μας παρασύρει στο συναρπαστικό της ταξίδι.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον φακό του, ο Τάσος Βρεττός αναδεικνύει μοναδικά τη φροντίδα και το μεράκι που χρειάζεται ο καρπός του σιταριού για να καταλήξει σε ένα πλούσιο πιάτο ζυμαρικών άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, αποτυπώνοντας στιγμιότυπα από όλη τη διαδικασία παραγωγής.

Ο λόγος που η Melissa είναι στην «καρδιά» όλων

Και αν δεν βλέπουμε την ώρα να ανακαλύψουμε το συναρπαστικό φωτογραφικό «άλμπουμ» του Τάσου Βρεττού, δεν χρειάζεται να χάνουμε άλλο χρόνο, αφού μία βόλτα στο μετρό αρκεί για να δούμε αληθινές εικόνες από ανθρώπους και τοπία, που αποτυπώνουν τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας, των παραγωγών της Ακαδημίας Σίτου και των καταναλωτών.

Αφορμή για το φωτογραφικό «ταξίδι» που λαμβάνει χώρα το φετινό καλοκαίρι, στάθηκε η νέα συσκευασία της Melissa, που σηματοδοτεί το όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο που τρέφεται και ζει ποιοτικά. Διότι η νέα συσκευασία της Melissa συναντά το παραδοσιακό με το σύγχρονο, μπαίνοντας στην «καρδιά» και το τραπέζι των καταναλωτών και διατηρώντας την ποιότητα και τη γεύση της… αναλλοίωτες στον χρόνο.

Ισορροπώντας, λοιπόν, ανάμεσα στην υπάρχουσα εικόνα και την ιστορία του brand και υπογραμμίζοντας τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται η εταιρεία, η Melissa συναρπάζει όχι μόνο με την αγαπημένη της γεύση, αλλά και με την εικόνα της και μετατρέπεται στην προσωπική επιλογή κάθε οικογένειας.

Για εμάς, λοιπόν, που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα την εταιρεία που εμπιστευόμαστε καθημερινά, αρκεί να ακολουθήσουμε τα κατάλληλα «βήματα». Κάπως έτσι, το φετινό καλοκαίρι όχι μόνο θα γνωρίσουμε τη νέα συσκευασία της Melissa, που προσδίδει μία «νότα» οικειότητας και οικογενειακής θαλπωρής σε κάθε οικογενειακή συγκέντρωση, αλλά συγχρόνως θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μία μοναδική έκθεση φωτογραφίας που θα μας ταξιδέψει!