Ο παραμυθάς των παιδικών μας χρόνων, Ευγένιος Τριβιζάς, τιμάται για την προσφορά του

Την Τετάρτη, 22 Μαΐου, (registration opens: 19:30 – ώρα έναρξης: 20:00), θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των Toys Awards 24.

Ο παραμυθάς των παιδικών μας χρόνων, Ευγένιος Τριβιζάς, τιμάται για την προσφορά του
1'

Μετά το Νησί των Πυροτεχνημάτων, το Πιπερού, το Κουφέιτ, αλλά και τη ξακουστή Φρουτοπία, ο Ευγένιος Τριβιζάς, ο άνθρωπος που πιστεύει ότι η παιδική δημιουργικότητα και φαντασία πρέπει να έχουν κυρίαρχο ρόλο στην εκπαίδευση, θα βρεθεί στο Raddison Blu Park Hotel Athens για να παραλάβει το ειδικό βραβείο από τα Toys Awards.

Την Τετάρτη, 22 Μαΐου, (registration opens: 19:30 – ώρα έναρξης: 20:00), θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των Toys Awards 24, σε μια βραδιά που θα αναδείξει τις κορυφαίες υποψηφιότητες των εταιρειών που διαθέτουν παιχνίδια και υπηρεσίες παιχνιδιών όπου μέσα από την καινοτομία και την ποιότητά τους βοηθούν τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά να έχουν ομαλή ανάπτυξη σε επιμέρους τομείς (σωματικά, κινητικά, γνωστικά και κοινωνικά) αλλά και τους ενήλικες στην κοινωνικότητα, την δημιουργικότητα και την ψυχική τους ισορροπία.

Οι παραβρισκόμενοι θα έχουν τη χαρά να δοκιμάσουν το εξαιρετικό δείπνο του Raddison Blu Park Hotel Athens και να παρακολουθήσουν διάφορα happenings.

Επίσης, στην βραδιά της τελετής απονομής των Toys Awards 24, o Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Δρ Ηλίας Βασιλείου, Γλωσσολόγος- Ειδικός Παιδαγωγός PhD, MSc SEN, PgCert in Behaviour Management, University of Athens, Nottingham Trent University, θα απευθύνει ειδικό χαιρετισμό.

Με ειδικό βραβείο θα τιμηθεί και ο Αλέξανδρος-Σταμάτης Αντωνίου, καθηγητής Ψυχολογίας ΕΚΠΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή