Νέες ταινίες στα σινεμά με Γουίλ Σμιθ, Νταλί και μυστηριώδη πλάσματα

Όλες οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την Πέμπτη 6 Ιουνίου
Οι Παρατηρητές
«Οι Παρατηρητές» είναι βασισμένοι στο μυθιστόρημα «The Watchers» του Α.Μ. Σάιν.
Tanweer
2'

H ταινία «Νταααααλί!» είναι ιδανική επιλογή για ένα ζεστό βράδυ σε θερινό σινεμά. Οι φαν της δράσης μπορούν να επιλέξουν τη νέα ταινία «Bad Boys: Ride or Die» ενώ όσοι θέλουν να τρομάξουν, τότε «Οι παρατηρητές» είναι για αυτούς.

Bad Boys: Ride or Die

Αυτό το καλοκαίρι, τα πολυαγαπημένα Κακά Παιδιά επιστρέφουν για άλλη μια καταιγιστική και ξέφρενα κωμική περιπέτεια αυτή τη φορά με μια μεγάλη ανατροπή: οι ρόλοι αλλάζουν και οι καλύτεροι πράκτορες του Μαϊάμι είναι αυτοί που καταδιώκονται.

Με πρωταγωνιστές τους Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς.

Νταααααλί! (Daaaaaalí!)

Η Judith, Γαλλίδα δημοσιογράφος συναντά τον Salvador Dalí αρκετές φορές, σχετικά για μια πιθανή συνέντευξη, την οποία ο Dali αρνείται, στη συνέχεια για ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο φαίνεται δύσκολο να γυριστεί, ιδίως όταν ο Dali, οδηγώντας τη Rolls-Royce του στην παραλία, αχρηστεύει τη κάμερα πριν την έναρξη των γυρισμάτων.

Οι παρατηρητές (The Watchers)

Η ταινία ακολουθεί τη Μίνα, μία 28χρονη καλλιτέχνιδα, που βρίσκεται χαμένη σε ένα αχανές, αχαρτογράφητο δάσος στη δυτική Ιρλανδία. Όταν η Μίνα βρίσκει καταφύγιο, καταλήγει αιχμάλωτη μαζί με τρεις άγνωστους, τους οποίους κάθε νύχτα παρακολουθούν μυστηριώδη πλάσματα. Μπορεί να μην τα βλέπεις, αλλά εκείνα βλέπουν τα πάντα.

«Οι Παρατηρητές» είναι βασισμένοι στο μυθιστόρημα «The Watchers» του Α.Μ. Σάιν.

Με τους: Ντακότα Φάνινγκ, Τζορτζίνα Κάμπελ, Όλιβερ Φίνεγκαν

Detective Conan: Το Άστρο του Ενός Εκατομμυρίου (Detective Conan: The Million-Dollar Pentagram)

Ο κλέφτης τζέντλεμαν Κάιτο Κιντ έχει βάλει στόχο κάποια κατάνα που χρονολογούνται από την περίοδο Μπακουμάτσου. Ο ντετέκτιβ της Δύσης, ο Χατόρι Χέιτζι βρίσκεται εκεί για ένα τουρνουά κέντο και ο Κόναν μαζί με τη Μόρι και την Καζούχα τον συνοδεύουν για να τον εμψυχώσουν. Παράλληλα, ένας μυστηριώδης άντρας με ιαπωνική καταγωγή αναζητάει έναν θησαυρό που φημολογείται πως βρίσκεται στην περιοχή Χακοντάτε.

Η αλήθεια που κρύβεται στο ξίφος θα σκίσει στα δύο το σκοτάδι και θα οδηγήσει στο φεγγαρόφωτο! Η ώρα για ένα επικό κυνήγι θησαυρού, έφτασε!



Διαβάστε επίσης

Ο Γουίλ Σμιθ τραυματίστηκε άσχημα στο πόδι στα γυρίσματα του νέου «Bad Boys»

Ο ΛΕΞ στη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Εβάντζελιν Λίλι: Η σταρ των Lost, Χόμπιτ και Avengers εγκαταλείπει την υποκριτική

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή