Χόλιγουντ: «Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα με σόκαρε, με αιφνιδίασε»

Ηθοποιός που συμμετείχε στα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα επιμένει ότι ο σκηνοθέτης φέρθηκε ανάρμοστα

Χόλιγουντ: «Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα με σόκαρε, με αιφνιδίασε»

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα

2'

Συνεχίζεται το σίριαλ της «ανάρμοστης συμπεριφοράς» του Φράνσις Φορντ Κόπολα στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, «Megalopolis». Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, μια ηθοποιός που συμμετείχε στο γύρισμα της επίμαχης σκηνής, όπου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αλλά και τα βίντεο που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας από το Variety, όπου ο Κόπολα φέρεται να φιλούσε και να αγκάλιαζε απρεπώς τις ηθοποιούς που συμμετείχαν, δήλωσε ότι η συμπεριφορά του σκηνοθέτη «με σόκαρε». Η Λορίν Παγκόν τόνισε ότι «δεν το περίμενα να με φιλήσει και να με αγκαλιάσει με αυτό τον τρόπο. Με αιφνιδίασε και μάλιστα το έκανε και δεύτερη φορά».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα ακούγεται στα βίντεο από το συγκεκριμένο γύρισμα να λέει στο μικρόφωνο απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες ηθοποιούς: «συγγνώμη αν έρθω και σας φιλήσω, αλλά να ξέρετε ότι αυτό γίνεται για δική μου ευχαρίστηση».

Από την άλλη πλευρά, μια άλλη ηθοποιός που επίσης συμμετείχε στο γύρισμα, τόνισε πριν από λίγες ημέρες ότι δεν βρήκε τη συμπεριφορά του Κόπολα ανάρμοστη. «Δεν έκανε τίποτα που να με έκανε εμένα ή τους άλλους να νιώσουμε άβολα», υποστήριξε.

Η ταινία «Megalopolis» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο και πρωταγωνιστούν οι Ανταμ Ντράιβερ, Σία ΛαΜπεφ, Γιον Βόιτ, Λόρενς Φίσμπερν κ.α. Ο Κόπολα χρηματοδότησε ο ίδιος την παραγωγή της ταινίας με 120 εκατ. δολάρια πουλώντας τους αμπελώνες του στην Καλιφόρνια καθώς ήταν το όνειρό του επί δεκαετίες να τη δει να ολοκληρώνεται. Η υποδοχή της κριτικής δεν ήταν καλή και η ταινία αναζητά διανομή σε όλο τον κόσμο.

Πιο πρόσφατα ο Κόπολα τα έβαλε με τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ κατηγορώντας τα ότι γυρίζουν ταινίες με αποκλειστικό σκοπό να πετύχουν υψηλές επιδόσεις στο box office έτσι, ώστε αυτά να μπορούν να αποπληρώνουν τα χρέη τους. «Ίσως όμως οι ψηφιακές πλατφόρμες να κάνουν παρέμβαση στο παλιό σύστημα και να έχουν θετική επίδραση στη βιομηχανία», τόνισε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή