Το μπεστ-σέλερ «People We Meet On Vacation» στη μικρή οθόνη

Οι Τομ Μπλάιθ και Έμιλι Μπέιντερ στη μεταφορά του «People We Meet On Vacation»

Tom Blyth
O Tom Blyth
AP Photo/Chris Pizzello
1'

Ο Τομ Μπλάιθ και η Έμιλι Μπέιντερ θα πρωταγωνιστήσουν στην κινηματογραφική μεταφορά του «People We Meet On Vacation» από την 3000 Pictures της Sony και το Netflix. Η ταινία βασίζεται στο μπεστ σέλερ της Έμιλι Χένρι σύμφωνα με τους New York Times. Είναι το πρώτο βιβλίο της Αμερικανίδας συγγραφέως που μεταφέρεται στην οθόνη, σε διασκευή της Γιούλιν Κουάνγκ και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μπρετ Χάλεϊ.

Το φιλμ παρακολουθεί την ιστορία δύο κολλητών φίλων, της blogger και εξωστρεφούς Poppy Wright και του δασκάλου Alex Nilsen, που αγαπά τη ρουτίνα του. Αν και ζουν σε διαφορετικές πόλεις, περνούν πάντα μαζί, μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Μέχρι που η φιλία τους δοκιμάζεται, καθώς αρχίζουν να αναρωτιούνται αυτό που είναι προφανές για τους άλλους, αν θα μπορούσαν δηλαδή, να είναι το τέλειο ζευγάρι.

Το μυθιστόρημα έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ των New York Times το 2021. Έχει πουλήσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ καθώς παρέμεινε στη λίστα για περισσότερο από ένα χρόνο. Το «People We Meet On Vacation» είναι το βιβλίο με τις υψηλότερες πωλήσεις για την Χένρι.

Επίσης έχει κερδίσει το Goodreads Choice Award for Romance ενώ συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα καλύτερα βιβλία του 2021 από το Kirkus Reviews. Σύμφωνα με το Deadline, πέντε από τα βιβλία της Χένρι έχουν επιλεγεί για μεταφορά στην οθόνη.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή