Η καρδιά της jazz χτυπά δυνατά για 13η χρονιά στο Ίλιον

Ο Δήμος Ιλίου φιλοξενεί ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ jazz μουσικής στην Ελλάδα.

Ίλιον
κήπο του Πύργου Βασιλίσσης
Eurokinissi
2'

Η καρδιά της jazz χτυπά και πάλι δυνατά στο Ίλιον, καθώς για 13η συνεχή χρονιά ο Δήμος Ιλίου φιλοξενεί ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ jazz μουσικής στην Ελλάδα. Το 13ο Jazz στο Πάρκο υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό αξέχαστες μουσικές στιγμές, με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών της ελληνικής και διεθνούς jazz σκηνής.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00, στον πανέμορφο κήπο του Πύργου Βασιλίσσης (Κτήμα Σερπιέρη), οι λάτρεις της jazz και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικές εμφανίσεις από τα εξής σχήματα:

· HUMAN TOUCH (David Lynch, Σταύρος Λάντσιας, Γιώτης Κιουρτσόγλου)

· GADJO DILO (Ηλιάνα Τσαπατσάρη, Σέργιος Χρυσοβιτσάνος, Σωτήρης Πομώνης, Κώστας Μητρόπουλος, Γιώργος Ρούλος)

· TONY LAKATOS ATHENS QUARTET (Κωνσταντίνος Στουραΐτης, Κίμων Καρούτζος, Jason Wastor).

Στη σκηνή θα ανέβει επίσης για πρώτη φορά, το Σύνολο Jazz του Μουσικού Σχολείου Ιλίου, προσφέροντας τη δική του πινελιά στη φετινή διοργάνωση.

Η καλλιτεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ παραμένει στα χέρια του καταξιωμένου Γιώργου Τρανταλίδη.

Η Δήμαρχος Ιλίου, Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου, δήλωσε: «Το Jazz στο Πάρκο έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την πόλη μας, φέρνοντας κοντά τους πολίτες μας και τους επισκέπτες μας μέσα από τη μαγεία της μουσικής. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε αυτή την παράδοση και προσφέρουμε στο κοινό μια μοναδική εμπειρία, σε ένα τόσο ξεχωριστό περιβάλλον όπως είναι ο Πύργος Βασιλίσσης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες και όσους συμβάλλουν στην επιτυχία του φεστιβάλ».

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από τον κ. Ιωάννη Σερπιέρη και με χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή