Η Κύπρος επέλεξε το τραγούδι της για τη Eurovision

Ο Χρίστος Μυλόρδος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 56ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Μάιο...

Η Κύπρος επέλεξε το τραγούδι της για τη Eurovision
1'

Ο Χρίστος Μυλόρδος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 56ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Μάιο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας σύμφωνα με το δημοσίευμα του tanea.gr.
Ο νεαρός ερμηνευτής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι «Σαν άγγελος σ’ αγάπησα», με συνθέτη τον Ανδρέα Αναστασίου και στιχουργό τον Μιχάλη Αντωνίου.
Για το διαγωνισμό υποβλήθηκαν έντεκα συνθέσεις και η επταμελής επιτροπή μετά από απόφαση, επέλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι. Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στο δεύτερο ημιτελικό, τέταρτη σε σειρά εμφάνισης, την Πέμπτη 12 Μαΐου, ενώ η Ελλάδα κληρώθηκε να διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό, δέκατη τρίτη σε σειρά εμφάνισης.


Συγκεκριμένα, στον πρώτο ημιτελικό θα συμμετάσχουν η Αλβανία, η Αρμενία, η Φινλανδία, η Γεωργία, η Νορβηγία, η Πολωνία, η Ρωσία, η Σερβία, η Ελβετία, η Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, η Κροατία, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Ισλανδία, η Λιθουανία, η Μάλτα, η Πορτογαλία και τον Σαν Μαρίνο.
Στο δεύτερο ημιτελικό θα συμμετάσχουν οι Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κύπρος, Μολδαβία, Σλοβακία, Σουηδία, Ολλανδία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Δανία, Εσθονία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ιρλανδία, Ισραήλ, Λετονία, Ρουμανία και Σλοβενία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή