Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών του Πειραιά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πειραιά...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, στο «Βεάκειο» θέατρο, με τους μικρούς «πρωταγωνιστές» να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους μέσα από δύο μεγάλες θεματικές καλλιτεχνικές ενότητες.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε ότι «τα παιδιά του Πειραιά, είναι η δύναμη του Πειραιά, δύναμη ελπίδας, αισιοδοξίας και νίκης. Θα νικήσουμε τα προβλήματα. Δεν θα μας νικήσουν» ενώ στη συνέχεια εξήρε την Αντιδήμαρχο των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών κ. Λίτσα Σαρρή και τους εργαζόμενους, οι οποίοι με το έργο τους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών.

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως από του χρόνου ο Πειραιάς θα έχει δικές του παιδικές κατασκηνώσεις, ενώ σε κάθε γειτονιά θα υπάρχει και μια παιδική χαρά.

Με τη σειρά της η Αντιδήμαρχος Παιδικών Σταθμών κ. Λίτσα Σαρρή, στην ομιλία της τόνισε, μεταξύ άλλων πως γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια στους παιδικούς σταθμούς της πόλης, ενώ ευχαρίστησε και εκείνη τους λειτουργούς, όπως τους χαρακτηρίζει εργαζόμενους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:
ο Βουλευτής Πειραιά κ. Δ. Καρύδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Κουβάτσος, η Αντιδήμαρχος κ. Μ. Φύκια, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Στ. Κωνσταντούζος, Π. Ρέππας, Χ. Τουμπέκης, Γ. Παππάς, Γ. Ξυπολιάς, Ι. Βουράκης, Ν. Βλαχάκος, Γρ. Μόφορης, και η σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μ. Αθανασίου. Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στ. Διαμαντίδης και πλήθος κόσμου.