Το Bollywood στην Καβάλα - Τι λένε οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Die Tomorrow»

Το Bollywood επέλεξε για άλλη μία φορά την Ελλάδα για γυρίσματα ταινίας.

Το Bollywood στην Καβάλα - Τι λένε οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Die Tomorrow»
1'

Αυτήν την φορά την πανέμορφη πόλη της Καβάλας αλλά και την Θάσο, όπου γυρίστηκε η ταινία «Die Tomorrow».

Τα γυρίσματα κράτησαν 4 εβδομάδες.

Η υπόθεση της ταινίας αφορά έναν νεαρό που σκέφτεται να εγκαταλείψει τη ζωή. Μέσα στην απελπισία του και ενώ σκέφτεται να αυτοκτονήσει ο πρωταγωνιστής γνωρίζει μια νεαρή γυναίκα η οποία του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει να έχει έναν ανώδυνο θάνατο.

Η μόνη προϋπόθεση που του θέτει εκείνη είναι.. να πεθάνει αύριο. Ο νεαρός συμφωνεί και δέχεται να την πληρώσει, δίνοντας της διορία μια εβδομάδα.

Εκείνη την εβδομάδα όμως, που την περνούν μαζί στην Καβάλα, ο νεαρός συνειδητοποιεί πόσο όμορφη είναι η ζωή και βρίσκει ένα λόγο για να συνεχίσει να ζει, εγκαταλείποντας το ζοφερά του σχέδια.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί το διάσημο καλλιτεχνικό ζευγάρι του Bollywood, ο ανερχόμενος ηθοποιός Ρισέπ Τσουχά και η πρώην Μις Ινδία, Κασμίρα Σαχ, η οποία υπογράφει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή.

Η ταινία συμμετέχει στο Φεστιβάλ των Καννών, έχει ήδη μεταγλωττιστεί στα αγγλικά και στα ελληνικά και η παγκόσμια διανομή της ξεκινά αμέσως μετά το μεγάλο φεστιβάλ.

Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό χώρο της Ταινιοθήκης της Ελλάδος στην Αθήνα, με την πρωταγωνίστρια και παραγωγό του «Die Tomorrow», Kashmera Shah.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή