Το σεξ των διακοπών είναι... καυτό!

Σεξ εκτός των ορίων... του σπιτιού, αλλά σε κάποια παραλία.

Το σεξ των διακοπών είναι... καυτό!
SEX
2'

Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια των Αμερικανών, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διενήργησε δίκτυο ρομαντικής δικτύωσης.

Την ίδια στιγμή, τα στοιχεία της έρευνας στην οποία συμμετείχαν 1.520 άτομα, ηλικίας από 18 έως 49 ετών, έδειξαν ότι οι γυναίκες αποδίδουν καλύτερα στο κρεβάτι όταν βρίσκονται σε περίοδο διακοπών, καθώς είναι πιο χαλαρές!

Σύμφωνα με την έρευνα, τα ¾ δηλώνουν ότι οι επιδόσεις τους στο κρεβάτι είναι καλύτερες όταν δεν υπάρχει... κρεβάτι. Κάποια παραλία, ένα αυτοκίνητο ακόμα και το πάτωμα ενός ξενοδοχείου γίνεται ιδανικό «υπόστρωμα» για αξέχαστες εμπειρίες.

Διακοπές σε τροπικό μέρος!

Ιδανικότερος προορισμός διακοπών για ένα ζευγάρι αποδείχθηκε πως είναι ένα τροπικό μέρος. Την άποψη αυτή υποστηρίζει το 22% των ερωτηθέντων, ενώ το 19% πιστεύει πως το «εισιτήριο» για ένα ταξίδι στον ρομαντισμό βρίσκεται στο Παρίσι ή τη Ρώμη.

Ωστόσο, μόλις το 8% επιλέγει για τις διακοπές του με το σύντροφό του την ελευθερία που προσφέρει το κάμπινγκ.

Από τις διακοπές... στη διακοπή της σχέσης

Ηλιοβασιλέματα, κοκτέιλ, λόγια ερωτικά και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά να «χαθούν» κάτω από την άμμο μίας παραλίας.

Τα στοιχεία της έρευνας έδειξαν πως το 38% των συμμετεχόντων πως οι στιγμές χαλάρωσης θα μετατραπούν σε νεύρα... Ένα σχετικά μικρό ποσοστό που αγγίζει το 15% φοβάται ότι κατά την περίοδο των διακοπών το ζευγάρι δεν θα έχει τι πει μεταξύ του.

Οι γυναίκες κατά 73% υποστηρίζουν ότι στις «αποσκευές» του θα έχουν μαζί τους το ροχαλητό των ανδρών.

Από τη πλευρά τους, το 59% των ανδρών φαίνεται να εκνευρίζεται από την αγαπημένη συνήθεια των γυναικών... τα ψώνια...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή