ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι οι 82 βουλευτές που ζητούν από 250.000 ευρώ για αναδρομικά αλλά και ηθική βλάβη!

Απίστευτο! Οι βουλευτές δεν ζητούν μόνο να τους καταβάλει τα αναδρομικά το Δημόσιο, αλλά και από δέκα χιλιάδες ευρώ για... ηθική βλάβη!
SEX
1'

Ακούσατε καλά. Αν είναι αληθή όσα λέγονται δεν φαίνεται κανείς να πτοείται από τη κρίση.

'Εκπληκτοι διαβάζουμε πως 82 νυν και πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας, οι οποίοι συνεχίζουν να διεκδικούν αναδρομικά από το ελληνικό Δημόσιο τουλάχιστον 250.000 έκαστος.

Αρχικά, ζητούσε αναδρομικά σχεδόν η... μισή Βουλή, όμως ύστερα από....τις αντιδράσεις, πολλοί αποποιήθηκαν του δικαιώματός τους (;) να εισπράξουν αναδρομικά.

Σε αυτούς που επιμένουν πάντως στις προσφυγές, ανήκουν ηχηρά ονόματα της πολιτικής σκηνής που ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος ή ο Τάσος Μαντέλης, πολιτικοί που είπαν «όχι» στο Μνημόνιο όπως ο Θεόφιλος Λεονταρίδης και ο Παναγιώτης Μελάς, αλλά και βουλευτές που το υπερψήφισαν, μέχρι και... πρώην υπουργοί Οικονομικών!

Σήμερα, η iTabloid, αποκαλύπτει όλα τα ονόματα όσων τα διεκδικούν.

Ποιοι είναι Από τους 82 νυν και πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές που διεκδικούν αναδρομικά οι 44 πρόσκεινται στη Ν.Δ. και οι υπόλοιποι 38 στο ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, οι «γαλάζιοι» βουλευτές είναι :

Διαβάστε τη συνέχεια και όλα τα ονόματα στην Prionokordela.gr