Ιδού οι 11 συμβουλές για την ιδανική αγορά sex toy

Η στιγμή έφτασε: Η πρώτη σας φορά σε sex shop!
SEX
3'

Και επειδή είναι φυσιολογικό να μην γνωρίζετε τα κατατόπια, εμείς σας έχουμε τον πλήρη οδηγό που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Εύλογο είναι να σας δημιουργηθούν και μερικά ερωτήματα. Ποιο χαρακτηριστικό πρέπει να αναζητήσω στον δονητή ή στο σεξουαλικό παιχνίδι; Τι είναι ασφαλές; Θα αρέσει στον παρτενέρ μου;

Το «αλατοπίπερο» που νοστιμίζει την σεξουαλική σας ζωή!

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε κατά την επίσκεψη σας σε ένα μαγαζί με ερωτικά αντικείμενα είναι να επιλέξετε κάτι που το θέλετε τόσο εσείς όσο και ο παρτενέρ σας.

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές

1. Αισθητική

Το προϊόν που πρόκειται να αγοράσετε είναι ελκυστικό; Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό; Μα αν κάτι είναι άσχημο στην εμφάνιση θα μπαίνατε στον κόπο να το χρησιμοποιήσετε;

2. Το μέγεθος

Πολύ σημαντικό! Πρέπει να προσέξετε πολύ το μέγεθος, καθώς υπάρχει περίπτωση να υπερβαίνει το μέγεθος του μορίου του παρτενέρ σας και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις! Ή επίσης να θέλετε κάτι πιο μικρό για να το κουβαλάτε πάντα μαζί σας!

3. Δύναμη και διάρκεια

Μην προσπαθείτε να ξεγελάσετε τον εαυτό σας! Η δύναμη είναι το παν.
Υπάρχει ποικιλία στις επιλογές προγράμματος και διάρκειας;

4. Ελέγξτε όλες τις λειτουργίες

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις μπαταρίες που χρειάζεται για να λειτουργήσει, καθώς υπάρχει περίπτωση να ξεμείνετε και που να τρέχετε την νύχτα στο σούπερ μάρκετ.

5. Ήχος

Μήπως ακούγεται σαν τρυπάνι; Υπάρχει περίπτωση να σηκώσετε στο πόδι όλη την γειτονιά; Πριν το αγοράσετε ελέγξτε απαραιτήτως την ένταση για να βεβαιωθείτε ότι ο ήχος δεν αποσπά εσάς... και τους γύρω σας από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

6. Μήπως περιέχει τοξικά;

Επειδή, υπάρχουν πολλά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά που είναι αμφίβολου προελεύσεως, βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχει τοξικά υλικά, αυτό που θα χρησιμοποιήσετε με το σώμα σας.

7. Από τι υλικό είναι κατασκευασμένο

Πρέπει να γνωρίζετε με ακρίβεια από τι υλικό είναι κατασκευασμένο (λάτεξ, σιλικόνη, λάστιχο), για να είστε σίγουροι αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε π.χ προφυλακτικό ή ένα συγκεκριμένο είδος λιπαντικό.

8. Διάρκεια ζωής

Νιώστε το, μήπως τρίζει πολύ; Μήπως μοιάζει με πολύ φθηνή κατασκευή και έτοιμο να διαλυθεί μετά από 10 λεπτά χρήσης;

9. Τιμή

Όπως και να τα αποκαλείτε, ένα είναι σίγουρο, ότι τα σεξουαλικά παιχνίδια έχουν τη δική τους τιμή. Είτε φθηνό, είτε ακριβό. Βέβαια, όσο πιο ακριβό είναι δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο, γι'αυτό προσοχή.

10. Φροντίδα –Καθαριότητα

Αυτό το παιχνίδι που αγοράσατε καθαρίζεται εύκολα, δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό, γιατί η καθαριότητα πάνω απ' όλα!

11. Ακούστε συμβουλές

Όταν θα είστε έτοιμοι να αγοράσετε το σεξουαλικό σας παιχνίδι, πάρτε και τη γνώμη ενός ειδικού που σίγουρα ξέρει καλύτερα! Οι πωλητές έχουν δει και κάτι περισσότερο στην ζωή τους, ακούστε τους.

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είστε και τόσο καλοί στο sex!