Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θέμα στις ΗΠΑ το μήνυμα του για τον κορονοϊό (video+photo)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η Washington Post γράφει για τη συμμετοχή του back to back MVP του NBA στην κυβερνητική καμπάνια για τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θέμα στις ΗΠΑ το μήνυμα του για τον κορονοϊό (video+photo)
2'

Ο «Greek Freak» με κάθε τρόπο διαφημίζει την Ελλάδα κι οι ενέργειες του προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον στις ΗΠΑ. Η Washington Post σε δημοσίευμα της αναφέρεται στη συμμετοχή του Γιάννη στο διαφημιστικό σποτ διάρκειας ενός λεπτού της Κυβέρνησης, το οποίο θα μεταδίδεται την περίοδο των γιορτών.

Στο κείμενο τονίζεται ότι ο Αντετοκούνμπο μιλάει στα ελληνικά υπογραμμίζοντας ότι «όλες οι νίκες ξεκινούν με άμυνα», ενώ υπάρχει αναφορά και το γεγονός ότι στο βίντεο υπάρχουν φωτογραφίες του ίδιου και των αδερφών του, οι οποίοι μεγάλωσαν σε μια γειτοβιά της Αθήνας, τα Σεπόλια.

Το δημοσίευμα της Washington PostWashingtonpost.com

Το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανάρτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Ευχαριστώ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, "παίζουμε άμυνα" και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται επίσης ότι η Ελλάδα παραμένει σε καθολικό lockdown από τις 7 Νοεμβρίου κι ότι οι δημόσιες υγειονομικές αρχές απευθύνουν καθημερινά έκκληση στον κόσμο να είναι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των εορτών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στις 26 Δεκεμβρίου τα εμβόλια, στις 27 οι εμβολιασμοί: Πρεμιέρα σε πέντε νοσοκομεία στην Αττική

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή