Euroleague – Ολυμπιακός: Η βαθμολογία και όλα τα highlights (videos)

Euroleague: Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στη Χίμκι και πλησίασε στη μια νίκη από την πρώτη οκτάδα – Δείτε τη βαθμολογία και τα highlights των αγώνων της Τρίτης (29/12).

Euroleague – Ολυμπιακός: Η βαθμολογία και όλα τα highlights (videos)
2'

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και μάλιστα το έπραξαν με ρεκόρ, καθώς ισοφάρισαν την καλύτερη τους επίδοση στα τρίποντα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε 105-88, σημειώνοντας την πρώτη της «100άρα» σε εκτός έδρας ματς μετά από εφτά μήνες κι ανέβηκε στο 8-8.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν... βασίλισσα στην Πόλη και επικράτησε 73-65 της Αναντολού Εφές, φτάνοντας τις έξι συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση. Καθοριστικός ήταν ο Τζέισι Κάρολ, ο οποίος με δύο τρίποντα στο τελευταίο λεπτό έστειλε τους φιλοξενούμενους στο +6 (71-65).

Την εξαιρετική της πορεία συνεχίζει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία πανηγύρισε στο Τελ Αβίβ το έβδομο «διπλό» της! Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ νίκησε 78-72 την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου και διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Τις πέντε σερί νίκες έφτασε η Ζαλγκίρις, η οποία έκαμψε 74-71 την αντίσταση της Άλμπα στο Βερολίνο. Το μακρινό σουτ του Γκρέιντζερ στο φινάλε δεν βρήκε στόχο για τους γηπεδούχους, η οποίοι δεν είχαν στον πάγκο τον Αϊτο Ρενέσες (θετικός στον κορονοϊό).

Με όπλο την εξαιρετική της άμυνα, η Μπασκόνια έκανε την ανατροπή στον ισπανικό «εμφύλιο» με τη Βαλένθια. Οι Βάσκοι νίκησαν 71-70, μολονότι βρέθηκαν ακόμα και στο -17!

Η βαθμολογία

Τα αποτελέσματα της Τρίτης (29/12)

Χίμκι - Ολυμπιακός 88-105

Αναντολού Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης 65-73

Άλμπα Βερολίνου - Ζαλγκίρις 71-74

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 72-78

Μπασκόνια - Βαλένθια 71-70

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (30/12)

Φενερμπαχτσέ - Βιλερμπάν (19:45)

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός (20:00)

Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα (20:30)

Αρμάνι Μιλάνο - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: Παράταση σκληρών μέτρων σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Κοζάνη - Πού θα γίνει άρση

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή