Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι αφίξεις των «αιωνίων» - Δείτε τις δωδεκάδες των ομάδων (videos)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Δείτε τις αφίξεις των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, για τη μεγάλη αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής στη Euroleague.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι αφίξεις των «αιωνίων» - Δείτε τις δωδεκάδες των ομάδων (videos)
1'

Τα περιοριστικά μέτρα που υπάρχουν λόγω του κορονοϊού έχουν αλλάξει την καθημερινότητα μας και φυσικά και τους αγώνες σε όλα τα αθλήματα, που διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Λόγω των παραπάνω, η άφιξη του Παναθηναϊκού, ήταν ενδεχομένως η πιο ήρεμη στην ιστορία των ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι «πράσινοι» έφτασαν στο γήπεδο του Φαλήρου λίγο μετά τις 19:30, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί η άφιξη του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη και τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων την τρέχουσα σεζόν. Διαιτητές θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροάτης), Κάρλος Κορτές (Ισπανός) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανός).

Η άφιξη του Ολυμπιακού

Η άφιξη του Παναθηναϊκού

Οι δωδεκάδες

Ολυμπιακός: Νικολαΐδης, Χάρισον, Χαραλαμπόπουλος, Λαρεντζάκης, Σπανούλης, Σλούκας, Μάρτιν, Πρίντεζης, Ζαν-Σαρλ, Τζένκινς, Έλις, ΜακΚίσικ.

Παναθηναϊκός: Μακ, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Όγκαστ, Παπαπέτρου, Δίπλαρος, Κασελάκης, Φόστερ, Ουάιτ, Μήτογλου, Μπέντιλ, Σαντ-Ρος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Βουλιάζει» η Αττική με 558 νέες μολύνσεις, στις 158 η Θεσσαλονίκη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή