Euroleague: Αρνητικό ρεκόρ 16 ετών o Ολυμπιακός! - Η βαθμολογία και όλα τα highlights (videos)

Euroleague: Ο Ολυμπιακός άγγιξε το... θαύμα αλλά τελικά ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, φτάνοντας τις έξι συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση.
1'

Ο Μάικ Τζέιμς με δύο βολές έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, ο Γιώργος Πρίντεζης αστόχησε στο τελευταίο σουτ κι οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να πετύχουν άλλη μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στην «ομάδα του στρατού», η οποία βρέθηκε μπροστά με +25.

Κάπως έτσι η ομάδα του Πειραιά έφτασε τα έξι συνεχόμενα ματς δίχως νίκη, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2004/05, ήτοι 16 χρόνια! Την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια στην Ισπανία με στόχο να αποφύγει το αρνητικό ρεκόρ.

350 συμμετοχές ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης συμπλήρωσε στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας 350 συμμετοχές στη Euroleague και πλησιάζει ακόμα μια ιστορική κορυφή. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού χρειάζεται άλλες τέσσερις για να προσπεράσει τον Φελίπε Ρέγιες και να βρεθεί στη δεύτερη θέση. Ο πρωτοπόρος Παούλιους Γιανκούνας μετράει 365!

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-75

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Βαλένθια 62-91

Μπάγερν Μονάχου - Μακάμπι Τελ Αβίβ 72-70

Αρμάνι Μιλάνο - Χίμκι 84-74

Ρεάλ Μαδρίτης - Ζαλγκίρις Κάουνας 70-58

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26/2): Φενερμπαχτσέ-Αναντολού Εφές (19:45), Μπασκόνια-Ερυθρός Αστέρας (20:00), Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός (21:00), Μπαρτσελόνα-Βιλερμπάν (22:00).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν