Άλλαξε ώρα λόγω... Αντετοκούνμπο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (20/5) στις 12 το μεσημέρι αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί η... επανάληψη του πρώτου τελικού, με την αλλαγή ώρα να προκύπτει λόγω του... Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο
2'

Η Disney έχει υπογράψει σύμβαση με το ΣΕΦ, ώστε εκεί να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας του «Greek Freak» κι ως εκ τούτου ήταν αδύνατο να διεξαχθεί την ώρα που είχε αρχικά οριστεί το ματς.

Η εταιρεία γνωστοποίησε άμεσα στην ελληνική ομοσπονδία τις συμβάσεις που έχει με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κι ως εκ τούτου αποφασίστηκε, μετά τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων, το τζάμπολ να γίνει νωρίτερα. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει χρόνος ώστε να αδειάσουν οι εγκαταστάσεις και να γίνουν κανονικά τα γυρίσματα.

Η ΕΟΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας ανάφερε: «σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ της 20/5/2021 για την 1η αγωνιστική της Δ’ Φάσης – play off του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί ώρας 15.00, θα διεξαχθεί ώρα 12.00».

Το πρόγραμμα των τελικών

olympiacos-panathinaikos.jpg
Την Πέμπτη (20/5) το μεσημέρι θα διεξαχθεί η... επανάληψη του πρώτου τελικού της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠαναθηναϊκόIn Time

Το πρωί της Τετάρτης (19/5) είχε γίνει κι επίσημα γνωστός ο εκ νέου ορισμός του πρώτου τελικού στην Α1 Γυναικών, μετά την αμετάκλητη απόφαση του δευτεροβάθμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΚΕΔ επί ενστάσεων κακής εφαρμογής κανονισμού παιδιάς. «Υλοποιώντας την αμετάκλητη απόφαση του δευτεροβάθμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου επί ενστάσεων κακής εφαρμογής κανονισμού παιδιάς της ΚΕΔ, ορίζεται η επανάληψη του πρώτου αγώνα της Δ’ Φάσης των playoffs του πρωταθλήματος Α1 Εθνική Κατηγορίας Γυναικών και την αγωνιστική συνέχειά της», ανέφερε η σχετική ενημέρωση της Ομοσπονδίας

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών:

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

ΣΕΦ (Αίθουσα 5) 12.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Π. Γιαννακόπουλος 18.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΣΕΦ (Αίθουσα 5) 15.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (αν χρειαστεί)

Οι διαιτητές

Επίσης, έγιναν γνωστοί κι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στην... επανάληψη του πρώτου τελικού. Η τριάδα των ρέφερι αποτελείται από τους Σχινά, Σώμο και Θεονά.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας διεξάγεται και πάλι μετά τη δικαίωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε καταθέση ένσταση λόγω της τελευταίας φάσης. Η Ριντ σκόραρε στο φινάλε κι ισοφάρισε, με τους διαιτητές να αποφασίζουν ότι ήταν εκτός χρόνου, εξετάζοντας τη φάση από βίντεο σε κανάλι του YouTube, το οποίο δεν ήταν εγκεκριμένο για χρήση instant replay.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Τρέχει» η επιχείρηση «Ελευθερία»: Παίρνουμε τις ζωές μας πίσω με γοργούς ρυθμούς

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή