Ολυμπιακοί Αγώνες: Ώρα... Τόκιο για την Ελλάδα! Το κανάλι του τελικού με την Τσεχία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μια νίκη μακριά από την παρουσία της στο μεγάλο ραντεβού του Τόκιο βρίσκεται η εθνική ομάδα μπάσκετ, η οποία αγωνίζεται στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια.

Εθνικη ομαδα
1'

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την επιβλητική νίκη επί της Τουρκίας προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία. Ο νικητής θα πάρει και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 02:05 τα ξημερώματα της Δευτέρας και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΡΤ...

«Η Ελλάδα βρίσκεται στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ της Βικτόρια του Καναδά και αντιμετωπίζει την Τσεχία στις 02:05 τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Ιουλίου 2021. Παρακολουθείστε τη μάχη της Εθνικής μας Ομάδας, υπό την καθοδήγηση του Ρικ Πιτίνο, σε απευθείας μετάδοση, αποκλειστικά από την ΕΡΤ3, σε περιγραφή του Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Τουρκίας με σκορ 81-63, το εθνικό μας συγκρότημα δίνει τον τέταρτο και καθοριστικό αγώνα για την κατάκτηση του εισιτηρίου που θα της ανοίξει τον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 619 νέα - 6 θάνατοι και 177 οι διασωληνωμένοι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή