Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 83-95: Το κίνητρο έκανε τη διαφορά - Δείτε τα highlights

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 83-95 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, με το κίνητρο να παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Intime
1'

Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής, αλλά η εικόνα ήταν ίδια με τα περισσότερα ματς του «τριφυλλιού» την τρέχουσα σεζόν.

Εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός δεν έχει «χειροπιαστό» στόχο στη Euroleague και περιμένει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση για να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είχε και πάλι αρκετές απουσίες κι απέναντι της μια αντίπαλο, η οποία είχε σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς δίνει μάχη για να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα της regular season.

Τα παραπάνω αποτυπώθηκαν στο παρκέ με τη Μακάμπι να φεύγει με το «διπλό», σε ένα ματς που οι «πράσινοι» προδόθηκαν ξανά από την άμυνά τους, με αποτέλεσμα να πάει στράφι κι η καλή εμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος επέστρεψε μετά από δύο μήνες.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπελόσεβιτς - Ρότσα - Βίλιους.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-23, 46-55, 58-70, 83-95.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πρίφτης): Μέικον 13, Παπαγιάννης 6, Καββαδάς 2, Παπαπέτρου 17 (3), Κασελάκης 8 (1), Νέντοβιτς 21 (5), Έβανς 3 (1), Μαντζούκας 11 (3), Σαντ Ρος 2.
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Εβέν): Ουίλμπεκιν 9 (2), Έβανς 11 (1), Καλογιάρο, Ουίλιαμς 17 (4), Ρέινολντς 16, Σόρκιν, Ντιμπαρτολομέο 5 (1), Νάναλι 15 (2), Ζίζιτς 13, Ζιβ 9 (1).

TA HIGHLIGHTS

Διαβάστε επίσης:

«Έλαμψε» και στο Next Generation Tournament ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ

Basket League: Έβδομη «100άρα» ο Ολυμπιακός - Τα highlights κι η βαθμολογία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή