Final 8, Κύπελλο Ελλάδας | Περιστέρι - Ολυμπιακός: Ο Σπανούλης απειλεί το «ερυθρόλευκο» back-to-back

Final 8, Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας στον τελικό το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.

Final 8 Κύπελλο Ελλαδας
Intime News
1'

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του τελικού της Κυριακής (19/2), όπου θα βρουν μπροστά τους έναν παλιό γνώριμο.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έχει ήδη γράψει ιστορία ως προπονητής του Περιστερίου. Στην Κρήτη, ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας του Πειραιά έγραψε την πρώτη σπουδαία σελίδα της προπονητικής καριέρας του, οδηγώντας τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» στον παρθενικό τελικό τους.

Το Περιστέρι εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα της ΑΕΚ, επικρατώντας 77-65 στον πρώτο ημιτελικό, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε 81-65 του Παναθηναϊκού. Αυτή ήταν η 11η συνεχόμενη νίκη των «ερυθρόλευκων» σε ντέρμπι «αιωνίων», ενώ έφτασαν τα 47 διαδοχικά θετικά αποτελέσματα, στις εντός συνόρων διοργανώσεις, παραμένοντας αήττητοι από τις 22 Νοεμβρίου 2021.

Η ώρα και το κανάλι του τελικού

Ο τελικός του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Περιστέρι και Ολυμπιακό, είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (19/2). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Το πρόγραμμα του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

  • Περιστέρι – Ολυμπιακός (19:15, ΕΡΤ3)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή