Εργκίν Αταμάν: «Λυπάμαι για την καταστροφή στην κεντρική Ελλάδα»

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ανθρώπινη ζωή είναι το μόνο που έχει σημασία και εξέφρασε τη λύπη του για όσα γίνονται στη Θεσσαλία.
1'

Η κακοκαιρία Daniel με τις καταστροφικές πλημμύρες, έχει προκαλέσει τραγωδία στη Θεσσαλία και θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Ο Εργκίν Αταμάν μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, πριν μιλήσει για μπάσκετ θέλησε να πει δύο λόγια για το θέμα, καθώς όπως τόνισε η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα:

«Περισσότερο κι απ’ τον Παναθηναϊκό, το πιο σημαντικό απ’ όλα, είναι αυτό που έμαθα για την καταστροφή στην κεντρική Ελλάδα», ανέφερε ο κόουτς του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

«Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, πολλοί αγνοούνται, λυπάμαι πάρα πολύ πραγματικά. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Πολύ μετά έρχεται ο αθλητισμός».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο φιλικό και στάθηκε στις πολλές απουσίες του Παναθηναϊκού:

«Ήταν ένα φιλικό στην προετοιμασία. Δεν είμαστε έτοιμοι, μας λείπουν 5 σημαντικοί διεθνείς παίκτες. Θα ενσωματωθούν στην ομάδα απ’ την αυριανή προπόνηση και θα προετοιμαστούμε για τους μεγάλους μας στόχους. Πρέπει να δω το ρόστερ πλήρες, γιατί όπως είδατε παίζαμε με μόνο έναν ψηλό. Γιατί δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον τραυματία Κώστα Αντετοκούνμπο. Δεν είναι εύκολο να παίξεις με πέντε παίκτες ουσιαστικά χωρίς σύστημα. Τα παιδιά έβγαλαν προσπάθεια, νικήσαμε το Περιστέρι που είναι ένα καλός αγώνας. Τώρα έχουμε το τουρνουά της Ρόδου και σε δύο εβδομάδες το “Παύλος Γιαννακόπουλος”».