Συγκινητική εξομολόγηση ΜακΚίσικ: «Δεν ήμουν εκεί όταν η μητέρα μου είχε καρκίνο»

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού συμμετείχε στο αφιέρωμα που ετοίμασε η Euroleague για τις δυσκολίες των αθλητών που αγωνίζονται μακριά απ’ την πατρίδα τους.

Συγκινητική εξομολόγηση ΜακΚίσικ: «Δεν ήμουν εκεί όταν η μητέρα μου είχε καρκίνο»
1'

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει η Euroleague. Αυτή θα έχει την ονομασία «Overseas» και θα αφορά τη ζωή των αθλητών, μακριά απ’ τα σπίτια τους, τις πατρίδες τους, τους δικούς τους ανθρώπους. Στιγμές δύσκολες για αυτούς τους επαγγελματίες, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και να κρίνουμε ανάλογα με την απόδοσή τους στο παρκέ, χωρίς να σκεφτόμαστε αν τους απασχολεί κάτι σημαντικό στη ζωή τους.

Θα έχει τέσσερα επεισόδια η σειρά, με πρωταγωνιστές τους Σακίλ ΜακΚίσικ, Κάιλ Χάινς και Ντονάτας Μοτεγιούνας. Οι άσοι Ολυμπιακού, Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό αντίστοιχα, αναφέρουν ιστορίες απ’ το παρελθόν αναφορικά με τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στη ζωή τους, με αφορμή την καριέρα τους που τους έφερε μακριά απ’ τις οικογένειές τους.

Ο ΜακΚίσικ συγκίνησε αναφέροντας τις περιπέτειες υγείας που αντιμετώπισαν η μητέρα του και η αδερφή του, χωρίς να μπορεί να είναι στο πλευρό τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:29ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά

13:29ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά