ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Η Μπασκόνια στα play offs, νίκησε τη Βίρτους

Euroleague: Η Μπασκόνια στα play offs, νίκησε τη Βίρτους

Euroleague: Συμπληρώθηκε η οκτάδα των play offs με την Μπασκόνια να επικρατεί 89-77 της Βίρτους Μπολόνια και να περνά ως 8η – Κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης οι Βάσκοι.

Γνωστή είναι πλέον η 8άδα της Euroleague, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των play in. Η Μπασκόνια που είχε ηττηθεί απ’ την Μακάμπι και η Βίρτους Μπολόνια που είχε νικήσει την Εφές, αναμετρήθηκαν για το τελευταίο εισιτήριο των play offs. Κι αυτό κατέληξε στα χέρια των Βάσκων.

Με εξαιρετική βραδιά έξω απ’ το τρίποντο, η Μπασκόνια επικράτησε 89-77 και μετά την Μακάμπι είναι η ομάδα που παίρνει τη δεύτερη θέση των Play in, με την Εφές και την Βίρτους να τελειώνουν εδώ τις υποχρεώσεις τους.

Κορυφαίος των νικητών, που αγωνίστηκαν δίχως τον Τσίμα Μονέκε, ο εκπληκτικός Μάρκους Χάουαρντ. Είχε 28 πόντους και 8 τρίποντα, ενώ «διψήφιοι» ήταν και οι Ματ Κοστέλο (19π.), Τάντας Σεντεκέρσκις (16π.). Πολύτιμος και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος στα 22 λεπτά που έμεινε στο παρκέ μέτρησε 9 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Από τη Βίρτους ξεχώρισε ο Τόκο Σενγκέλια με 16 πόντους.

PLAY IN

Παρασκευή, 19 Απριλίου

Μπασκόνια (Ισπανία)-Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία) 89-77

PLAY OFFS

1. Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) - 8. Μπασκόνια (Ισπανία)

2. Παναθηναϊκός AKTOR (ΕΛΛΑΔΑ) - 7. Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

3. Μονακό (Γαλλία) - 6. Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)

4. Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - 5. Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ)