ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Ζημιά στους Μπακς - Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ στο Game 4 με τους Πέισερς

NBA: Ζημιά στους Μπακς - Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ στο Game 4 με τους Πέισερς
AP Photos

Σοβαρά προβλήματα για τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ δεν θα αγωνιστούν στο καθοριστικό τέταρτο παιχνίδι στην Ιντιάνα με τους Πέισερς.

Όλο και πιο δύσκολο γίνεται το έργο των Μπακς στη σειρά με τους Πέισερς.

Η ομάδα του Μιλγουόκι βρίσκεται πίσω με 2-1 στη σειρά και τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/4, 02:00) δίνει μάχη στην Ιντιάνα με στόχο να ισοφαρίσει σε 2-2 και να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας για την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής για τα playoffs του NBA.

Σε αυτή την προσπάθεια, όμως, ο Ντοκ Ρίβερς δεν θα έχει τους δύο καλύτερους παίκτες του. Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ τέθηκαν κι επίσημα εκτός αγώνα.

Ο Greek Freak δεν έχει αγωνιστεί καθόλου έως τώρα στη σειρά, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα από τις 9 Απριλίου, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ επιδείνωσε έναν τραυματισμό στον Αχίλλειο τένοντα στα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου του Game 3, που έληξε με νίκη των Πέισερς στην παράταση (121-118).

Ο Λίλαρντ ήταν αυτός που προσπαθούσε να καλύψει το κενό του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αριθμούς, έχοντας κατά μέσο όρο 32,3 πόντους, 5,3 ασίστ, 3,7 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα στα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς του πρώτου γύρου των ανατολικών playoffs.

Σχετικές ειδήσεις