Μακάμπι-Παναθηναϊκός AKTOR: Αγωνία για τον Μπόλντγουιν στους Ισραηλινούς

Μακάμπι-Παναθηναϊκός AKTOR: Ακόμη στην Κροατία ο Ουέιντ Μπόλντγουιν που σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν θα παίξει στο Game και θεωρείται αμφίβολος και για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των playoffs της Euroleague.
Μακάμπι-Παναθηναϊκός AKTOR: Αγωνία για τον Μπόλντγουιν στους Ισραηλινούς
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για τις σίγουρες δύο αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εκεί. Με τη σειρά των playoffs για τη Euroleague στο 1-1, οι αναμετρήσεις είναι καθοριστικές. Οι «πράσινοι» δε θα έχουν τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ για τους Ισραηλινούς η αγωνία είναι μεγάλη για τον Ουέιντ Μπόλντγουιν.

Ο Αμερικανός που τραυματίστηκε στο Game 1 του ΟΑΚΑ, δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ματς και αμέσως αναχώρησε για την Κροατία προκειμένου να κάνει θεραπείες. Ακόμη βρίσκεται εκεί και τα ρεπορτάζ ανέφεραν αρχικά πως η συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης (30/4) είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ωστόσο, ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Άρελ Γκίνσμπερ υποστηρίζει πως ο Μπόλντγουιν θα μείνει εκτός από το Game 3 της σειράς απέναντι στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ενώ η παρουσία του στο Game 4 χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί είναι μια θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Για τον Κάτας είναι σημαντική μονάδα προφανώς, καθώς μετρά 17,9 πόντους μέσο όρο και 4,9 ασίστ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή