ΜΠΑΣΚΕΤ

Μακάμπι-Παναθηναϊκός AKTOR: Αγωνία για τον Μπόλντγουιν στους Ισραηλινούς

Μακάμπι-Παναθηναϊκός AKTOR: Αγωνία για τον Μπόλντγουιν στους Ισραηλινούς

Μακάμπι-Παναθηναϊκός AKTOR: Ακόμη στην Κροατία ο Ουέιντ Μπόλντγουιν που σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν θα παίξει στο Game και θεωρείται αμφίβολος και για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των playoffs της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για τις σίγουρες δύο αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εκεί. Με τη σειρά των playoffs για τη Euroleague στο 1-1, οι αναμετρήσεις είναι καθοριστικές. Οι «πράσινοι» δε θα έχουν τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ για τους Ισραηλινούς η αγωνία είναι μεγάλη για τον Ουέιντ Μπόλντγουιν.

Ο Αμερικανός που τραυματίστηκε στο Game 1 του ΟΑΚΑ, δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ματς και αμέσως αναχώρησε για την Κροατία προκειμένου να κάνει θεραπείες. Ακόμη βρίσκεται εκεί και τα ρεπορτάζ ανέφεραν αρχικά πως η συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης (30/4) είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ωστόσο, ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Άρελ Γκίνσμπερ υποστηρίζει πως ο Μπόλντγουιν θα μείνει εκτός από το Game 3 της σειράς απέναντι στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ενώ η παρουσία του στο Game 4 χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί είναι μια θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Για τον Κάτας είναι σημαντική μονάδα προφανώς, καθώς μετρά 17,9 πόντους μέσο όρο και 4,9 ασίστ.