Επτάστερη γιορτή στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, αφιερωμένη στους πρωταθλητές Ευρώπης!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί τον Άρη στο πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς της Basket League, ενώ τα πάντα θα σχετίζονται με το έβδομο ευρωπαϊκό που κατέκτησαν οι «πράσινοι»!
Επτάστερη γιορτή στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, αφιερωμένη στους πρωταθλητές Ευρώπης!
4'

Ξέφρενο πανηγύρι στο Βερολίνο μετά το θρίαμβο στον τελικό επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Πανζουρλισμός στο πάρτι υποδοχής του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Γερμανία, στο αεροδρόμιο, κατά μήκος της Αττικής Οδού και στο ΟΑΚΑ. Η τρίτη πράξη του θριάμβου θα παιχτεί απόψε στην έδρα των «πράσινων». Σε μια επτάστερη βραδιά!

Ο αγώνας με τον Άρη, είναι ο πρώτος για την ημιτελική σειρά της Basket League. Παράλληλα είναι κι ο πρώτος μετά το ευρωπαϊκό που πήρε το «τριφύλλι» στη Γερμανία. Οπότε τα πάντα θα περιστρέφονται γύρω απ’ τον άθλο της ομάδας. Η ΚΑΕ επιφυλάσσει εκπλήξεις για όσους βρεθούν στο κλειστό και για όσους παρακολουθήσουν απ’ το σπίτι. Μία απ’ αυτές θα είναι φυσικά το λάβαρο του ευρωπαϊκού που θα υψωθεί στην οροφή!

Η νέα εποχή έχει επτά αστέρια και το απαραίτητο… φρεσκάρισμα, αρχίζει από σήμερα. Σε ένα ΟΑΚΑ που έγινε sold out για αυτό το ματς μέσα σε λίγες ώρες. Η «δίψα» του κόσμου τεράστια και δεδομένα η ατμόσφαιρα και σε αυτή την περίπτωση θα κάνει τους μη Παναθηναϊκούς να ζηλέψουν.

Για το λόγο αυτό οι «πράσινοι» με ανακοίνωσή τους έχουν ζητήσει απ’ τον κόσμο τους να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ μέχρι τις 18:45 το πολύ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR καλεί τους φιλάθλους της να προσέλθουν από νωρίς στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, με αντίπαλο τον Άρη Midea (31/5, 20.00).

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30 και οι φίλαθλοι θα πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις τους το αργότερο μέχρι τις 18:45, προκειμένου να υποδεχθούμε όλοι μαζί τους πρωταθλητές Ευρώπης, μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague και να λάβουμε μέρος στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Εργκίν Αταμάν και των αθλητών του.

Το λάβαρο του 7ου ευρωπαϊκού θα πάρει τη θέση του στην οροφή του ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή με πολλές δράσεις, εκπλήξεις και πλούσια δώρα για τους φιλάθλους μας, αλλά και δεκάδες δράσεις που θα λάβουν χώρα εντός και εκτός του παρκέ.

Επίσης, στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβευτούν οι αθλητές της PΑΟ BC Academy που φέτος αποφοιτούν από την Ακαδημία μας.

Σημειώνεται πως η Πύλη Α’ θα παραμείνει κλειστή, λόγω εργασιών που θα λαμβάνουν χώρα στο περιβάλλοντα χώρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου, στο πλαίσιο της συναυλίας που θα διεξαχθεί σήμερα. Κατόπιν τούτου η είσοδος των φιλάθλων στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ θα γίνεται από τις Πύλες Δ’ και Β’.

Τα διαθέσιμα parking για όσους προσέλθουν στο γήπεδο με ιδιωτικά οχήματα θα είναι τα P5 και P6.

Για αυτό και για την αποφυγή της δική σας ταλαιπωρίας, συνίσταται η χρήση των Μέσω Μαζικής Μεταφοράς για την πρόσβασή σας στο γήπεδο.

Δεδομένου πως ο αγώνας είναι sold out, ξεκαθαρίζεται πως πλέον δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να κάνει το πρώτο βήμα μπροστά στον κόσμο του, για την πρόκριση στον τελικό της Basket League. Άλλωστε ο στόχος του πρωταθλήματος είναι μεγάλος, παρότι ο θρίαμβος της Euroleague αυτή τη στιγμή έχει επισκιάσει τα πάντα.

Ο Εργκίν Αταμάν θα θέλει πρώτα απ’ όλα να βάλει τους παίκτες του σε κλίμα αγωνιστικής δράσης ξανά. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες μετά τα Final Four, καθώς ψυχικά και σωματικά υπάρχει «άδειασμα», ειδικά για αυτόν που θριαμβεύει. Τον Παναθηναϊκό AKTOR στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή.

Ο Άρης δεν έχει τίποτα να χάσει, έδειξε καλό πρόσωπο με τον Προμηθέα και θυμίζουμε πως είναι η μόνη ομάδα της Basket League που έχει κερδίσει τους «πράσινους» και μάλιστα στο ΟΑΚΑ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι φίλαθλοι καλό είναι να προσέλθουν μέχρι τις 18:45, ενώ το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 20:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ’ την ΕΡΤ3.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή