«Τρέλα 7 αστέρων» στον Παναθηναϊκό AKTOR: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Διαβάστε τι γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες του Σαββάτου (01/06).

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων
EUROKINISSI
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πρόσθεσε το λάβαρο για το έβδομο ευρωπαϊκό του στην οροφή του ΟΑΚΑ και «18.000 εκστασιασμένοι οπαδοί αποθέωσαν τους Πρωταθλητές Ευρώπης».

«Ντελίριο όταν Αταμάν και Σλούκας μπήκαν στο γήπεδο με το τρόπαιο», πριν από τον αγώνα με τον Άρη, όπου οι «πράσινοι» έκαναν «σαν σε προπόνηση» το 1-0 στα ημιτελικά της Basket League.

Στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό παίζουν τα ρέστα τους για τον Μαουρίσιο Σάρι, στον οποίο «προσφέρει “μαμούθ” ετήσιο συμβόλαιο και υπόσχεται ποιοτική ενίσχυση για να αποσπάσει το “ναι” του “καθηγητή”».

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, μετά την κατάκτηση του Conference League, ενεργοποιείται το πλάνο της επόμενης μέρας. «Πάει έως και για 11 μεταγραφές με υπογραφή Μεντιλίμπαρ και το βλέμμα στον τελικό του Europa και το… Μπιλμπάο», όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος.

Στην ΑΕΚ πέφτουν «τίτλοι τέλος για τον αρχηγό», καθώς «ο Αραούχο έχει απαντήσει αρνητικά στην προ διμήνου πρόταση της ΑΕΚ, στην “Ένωση” δεν υπάρχει σκέψη για να επανέλθει και ο “Τσίνο” θα μείνει και τυπικά ελεύθερος».

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή