Παναθηναϊκός AKTOR: Φιέστα κι επιστροφή στην πραγματικότητα! – Όλα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Άρη

Παναθηναϊκός AKTOR: Το «τριφύλλι» ανέβασε στον… ουρανό του ΟΑΚΑ το λάβαρο για το έβδομο ευρωπαϊκό και στη συνέχεια έκανε το πρώτο βήμα προς τους τελικούς της Basket League.
Παναθηναϊκός
Intime News
2'

Ένα συναίσθημα μοναδικό. Ένα συναίσθημα που είχε πολλά χρόνια να νιώσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Ένα συναίσθημα με το οποίο «επισφραγίστηκε» η ολική επιστροφή του Παναθηναϊκού AKTOR στην κορυφή στην Ευρώπης!

Το λάβαρο που απεικονίζει τον Εργκίν Αταμάν και τον Κώστα Σλούκα, από την απονομή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βερολίνο πήρε πλέον τη θέση του που του αρμόζει.

Υπό τους ήχους του ύμνου του Παναθηναϊκού από 18.000 φίλους της ομάδας, το λάβαρο ανέβηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ, πλάι σε εκείνα του Παρισού, της Θεσσαλονίκης, της Μπολόνια, της Αθήνας, του... άλλου Βερολίνου και της Βαρκελώνης.

Ήταν το αποκορύφωμα μιας μοναδικής φιέστας, η οποία δημιουργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ από την «πράσινη» ΚΑΕ για να τιμήσει τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του οι οποίοι κατάφεραν κάτι που έμοιαζε... ακατόρθωτο: Να ράψουν το έβδομο αστέρι στην ένδοξη φανέλα με το τριφύλλι.

Το κερασάκι στην τούρτα της γιορτής στο ΟΑΚΑ μπήκε με τον Νίνο να… απογειώνει το ΟΑΚΑ με το τραγούδι που είχε ζητήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να του γράψει κι έγινε φυσικά το hit της σεζόν. Ο λόγος φυσικά για το «Μέχρι Τέλους».

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός AKTOR κλήθηκε να επιστρέψει στη σκληρή πραγματικότητα και το έπραξε, κάνοντας επίδειξη δύναμης κόντρα στον Άρη.

Οι «πράσινοι» έκαναν το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται για να προκριθούν στους τελικούς της Basket League, εκεί όπου θα διεκδικήσουν τον επόμενο μεγάλο στόχο τους: Τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Δείτε τα highlights του Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή