Αταμάν: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου, απίθανοι οι φίλαθλοι»

Μόνο καλό λόγο είχε να πει ο Εργκίν Αταμάν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR και τους φιλάθλους της ομάδας, μετά την εύκολη νίκη επί του Άρη σε βραδιά γιορτής για το έβδομο.
Αταμάν: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου, απίθανοι οι φίλαθλοι»
1'

Ο Εργκίν Αταμάν είναι πλέον για πάντα στην οροφή του ΟΑΚΑ, σε μορφή λαβάρου. Ο Τούρκος κόουτς μαζί με τον Κώστα Σλούκα σήκωσαν στο Βερολίνο το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Παναθηναϊκού AKTOR και στο ματς με τον Άρη γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση.

Ο Αταμάν μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του στάθηκε στο καλό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του, καθώς είναι δύσκολο να επανέλθουν πνευματικά μετά το θρίαμβο του Βερολίνου. Παράλληλα, επισήμανε πως ο κόσμος είναι απίθανος:

«Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες μου. Σε κάποια σημεία παίξαμε καλό μπάσκετ, σε κάποια άλλα δώσαμε πολλούς εύκολους πόντους στον Άρη. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε το 1-0. Δεν είναι εύκολο να παίξεις ημιτελικό μετά τα απίθανα που συνέβησαν στο Βερολίνο. Γνωρίζω ότι και το 2ο είναι ένα παιχνίδι δύσκολο».

Για την αποθέωση από τον κόσμο: «Είναι απίθανοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή