Ολυμπιακός: Καμία δήλωση Μπαρτζώκα σε ένδειξη διαμαρτυρίας - Επεισόδιο Μπαφέ με οπαδό Περιστέριου

Ολυμπιακός: Έντονο ήταν το… τρίτο ημίχρονο μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Περιστερίου, μια και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκανε δηλώσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για υβριστική συμπεριφορά, ενώ φραστικό επεισόδιο είχε ο Χρήστος Μπαφές με οπαδό του Περιστερίου.
Ολυμπιακός: Καμία δήλωση Μπαρτζώκα σε ένδειξη διαμαρτυρίας - Επεισόδιο Μπαφέ με οπαδό Περιστέριου
Eurokinissi
1'

Το απόγευμα του Σαββάτου (01/06) ο Ολυμπιακός έκανε το 2Χ2 στην σειρά των ημιτελικών της Basket League κόντρα στο Περιστέρι, επικρατώντας 84-71 της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, στο «κλειστό» των δυτικών προαστείων «Ανδρ. Παπανδρέου».

Έτσι, οι Πειραιώτες πήραν την πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος, περιμένοντας την εξέλιξη της σειράς του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Άρη, η οποία μεταφέρεται την Κυριακή (02/06) στη Θεσσαλονίκη, μετά την «πράσινη» νίκη στο Game 1 του ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, το φινάλε στο ματς του Περιστερίου ήταν έντονο. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ που κάλυψε την αναμέτρηση, ελέω υβριστικής συμπεριφοράς οπαδού προς το πρόσωπό του. Μάλιστα, λίγο αργότερα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας ο Έλληνας κόουτς δεν έδωσε το «παρών» ούτε στη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Χρήστος Μπαφές είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδό του Περιστερίου, ο οποίος τον έβρισε κατά την αποχώρηση του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού για τα αποδυτήρια. Όμως, η παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο έβαλε άμεσα τέλος στο συμβάν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή