Ξανά στη φυλακή ο Ντελόντε Γουέστ

Τελειωμό δεν έχει η… κατηφόρα για τον παλαίμαχο άσο του ΝΒΑ που συνελήφθη εκ νέου στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ σε κακή κατάσταση.
Ξανά στη φυλακή ο Ντελόντε Γουέστ
1'

Στα χέρια της αστυνομίας και υπό κράτηση βρίσκεται ο Ντελόντε Γουέστ. Ο παλαίμαχος ιδιαίτερα ταλαντούχος γκαρντ του ΝΒΑ, στα 40 του χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με το νόμο. Και δυστυχώς δε δείχνει σημάδια προσπάθειας να ξεφύγει απ’ αυτή την κατάσταση, παρά τη βοήθεια που του έχει προσφερθεί.

Αυτή τη φορά συνελήφθη όντας σε κακή κατάσταση στην Βιρτζίνια. Τον κυνήγησαν οι αστυνομικοί για να τον πιάσουν τελικά όταν κατέρρευσε. Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι η παραβίαση των όρων αποφυλάκισής του. Παράλληλα αντιστάθηκε στη σύλληψή του, ενώ φέρει αρκετά τραύματα χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο λόγος.

Οι παραβιάσεις του νόμου είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τον Ντελόντε Γουέστ, ο οποίος δε θέλει να βοηθηθεί από κανέναν προκειμένου να βελτιωθεί η ίδια η ζωή του. Μάλιστα ο ίδιος ο Μαρκ Κιούμπαν (ιδιοκτήτης των Μάβερικς) έχει προσφερθεί να του παρέχει ό,τι χρειαστεί, όμως δεν το δέχεται ο παλαίμαχος γκαρντ που δυστυχώς πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή