«Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του συλλόγου»: Συλλυπητήρια από ΠΑΕ και ΠΑΟ για τον Πάρη Δερμάνη

Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» ΠΑΕ κι ο ΠΑΟ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.
Πάρης Δερμάνης Παναθηναϊκός
EUROKINISSI
1'

Βαρύ πένθος στην «οικογένεια» του «τριφυλλιού» μετά τον θάνατο του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Ο 60χρονος ήταν ο φροντιστής του «τριφυλλιού» τα τελευταία 17 χρόνια κι αποτελούσε μια από τις πλέον αγαπητές μορφές στον σύλλογο, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ, το οποίο τον αποχαιρέτησε με συλλυπητήρια μηνύματα.

Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε κι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., σε ανακοίνωση του, τόνισε από την πλευρά του: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τη βαθιά θλίψη για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Ο «αιώνιος» φροντιστής του «τριφυλλιού» δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδινε εδώ και μέρες βυθίζοντας σε θλίψη την Παναθηναϊκή οικογένεια. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή