Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR (21:15, ΕΡΤ3) στον τέταρτο τελικό της Basket League που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα.
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!
3'

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… απόψε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR.

Οι δύο «μονομάχοι» κοντράρονται για 4η φορά στην τελική σειρά της Stoiximan Basket League, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το δεύτερο match ball τους και τους «πράσινους» να θέλουν να κάνουν κάτι που έμοιαζε… ακατόρθωτο.

Να επιστρέψουν από το 0-2, να ισοφαρίσουν τη σειρά και να την επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ για τον τελικό των… τελικών, την Παρασκευή το βράδυ.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την νίκη στο σπίτι τους, με την οποία μείωσαν τη σειρά σε 2-1, με τον Εργκίν Αταμάν να παίρνει την απόφαση του για την εξάδα των ξένων μέχρι το μεσημέρι. Ο Τούρκος τεχνικός, θυμίζουμε, είχε αφήσει εκτός τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι στο τελευταίο ματς, έχοντας στη διάθεσή του τον Λούκα Βιλντόζα.

Αντίθετα τα πράγματα και αυτή τη φορά είναι ξεκάθαρα για τον Ολυμπιακό, μιας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λόγω της απουσίας του Μουστάφα Φαλ, έχει έξι ξένους στη διάθεσή του με την δωδεκάδα του να μην αλλάζει.

Στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Η χθεσινή ημέρα ήταν κάτι περισσότερο από… γεμάτη, μιας και μετά την κλήρωση των διαιτητών οι δύο ομάδες είχαν... δουλειά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που παρακολούθησε από κοντά την κλήρωση, τόνισε πως θα βρεθεί στο ΣΕΦ για να τσεκάρει αν τηρούνται όλοι οι νόμοι και οι κανονισμοί και η κληρωτίδα έβγαλε τους Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Θεονά για να «σφυρίξουν» το Game 4. Αργά το βράδυ όταν έγινε γνωστό ότι ένας από τους τρεις διαιτητές έχει κάνει αναφορά στην ΟΔΚΕ για δυσφημιστικά σχόλια που έγιναν στο ΟΑΚΑ στο Game 1 ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα για επανάληψη της κλήρωσης, με τον Ολυμπιακό να απαντάει με μια άκρως… επιθετική ανακοίνωση προς το πρόσωπο του κ. Γιαννακόπουλου.

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία ο ίδιος έλεγε:

«Σας καλέσαμε και όχι υποδείξαμε, όπως ακριβώς κάναμε μέσω του κ. Μπαφέ σήμερα στην ΕΟΚ. Ευγένεια εμείς, αντιπαράθεση πάλι εσείς.

Εγώ σέβομαι την μνήμη του Πατέρα μου και επιλέγω να μείνω σπίτι να δω τον αγώνα. Όχι βέβαια ότι σας πέφτει λόγος για το πού επιλέγω ή όχι να πάω. Αυτά στις Φιλιππινέζες σας. Γιατί είναι πρόκληση να θέλω να έρθω να δω τον αγώνα; Τα δικά μου χρήματα, ενέργεια και ό,τι άλλο επενδύω έχουν λιγότερη αξία από τα δικά σας (έτσι σας έμαθαν);

Κι εν τέλει, αφού θα μας κερδίσετε λέτε εντός παρκέ και ο κόσμος σας θα είναι όπως πάντα κόσμιος, τι σας κόφτει εάν έρθω εγώ;

Τόσο πολύ με φοβάστε πια;

ΥΓ. Το να ζητάω να μην με βρίζετε επί 40 λεπτά χωρίς να υπάρξει η παραμικρή τιμωρία πώς είναι ακριβώς πρόκληση; Τρία χρόνια στο ΣΕΦ με όποιον και να παίζετε, εμένα βρίζετε και δεν έχει βρεθεί ένας να το σταματήσει, είτε από εσάς είτε με τιμωρίες. Τώρα δηλαδή που ζητάω το αυτονόητο, σας χαλάει; Γαύροι... απλά.

Επειδή θα σας πάρει κανά πεντάωρο να την καταλάβετε και ίσως να απαντήσετε, μετά από 47282846 διορθώσεις, τα λέμε αύριο από κοντά. Ελπίζω ήρεμα και να κερδίσει ο καλύτερος όντως εντός παρκέ. Καληνύχτα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή