Μπασκετικό φαινόμενο! 11χρονη πέτυχε 93 πόντους σε 20 λεπτά αγώνα (vid)

Μυθική εμφάνιση από μία 11χρονη σε αγώνα μπάσκετ στην Αργεντινή.

Μπασκετικό φαινόμενο! 11χρονη πέτυχε 93 πόντους σε 20 λεπτά αγώνα (vid)
1'

Η Παουλίνα Οχέντα, ένα 11χρονο κορίτσι από την Αργεντινή, σημείωσε 93 πόντους σε 20 λεπτά σε έναν αγώνα νεανίδων που έγινε στην πόλη Ελ Ντοράντο.

Η νεαρή οδήγησε στη νίκη την Ελ Κοατί κόντρα στην Ομπερά Τένις Κλαμπ με 108-107, κάνοντας ανατροπή από το -37, στο τουρνουά PreFederal U-13 στην επαρχία Μισιόνες.

Η Παουλίνα Οχέντα μπορούσε να παίξει μόνο δύο δεκάλεπτα γιατί στην Αργεντινή είναι το μέγιστο που επιτρέπουν στην κατηγορία των νεανίδων ώστε τα λεπτά να μοιράζονται σε όλους τους παίκτες.

Στο πρώτο δεκάλεπτο που έπαιξε (το δεύτερο του αγώνα) πέτυχε τους 38 από τους 41 πόντους της Ελ Κοατί, ενώ στο δεύτερο που έπαιξε (το τέταρτο του ματς) πέτυχε τους 55 από τους 57 πόντους της ομάδας της.

Η Παουλίνα Οχέντα σημείωσε τους 93 πόντους της με 38 δίποντα, 5 τρίποντα και 2 ελεύθερες βολές.

«Μου το είπαν οι συμπαίκτριες μου, αλλά νόμιζα ότι έγινε κάποιο λάθος, δεν τις πίστεψα», εξομολογήθηκε η 11χρονη στο «Canal 12 de Misiones» για τους 93 πόντους της.

Ο Σίλβιο Οχέντα, πατέρας και προπονητής της, εξήγησε σε δηλώσεις του: «Της είπα να μπει και να κάνει αυτό που ξέρει, τίποτα περισσότερο... Θέλει απλώς να διασκεδάσει, αγαπά το μπάσκετ».

* Με πληροφορίες από τη Marca

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή