Αταμάν: «Αγαπημένος μου ο Μπράουν μετά τον Σλούκα - Θα κάνουμε μια ακόμα μεταγραφή»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό, αλλά και πολλά ακόμα θέματα επικαιρότητας.
Αταμάν: «Αγαπημένος μου ο Μπράουν μετά τον Σλούκα - Θα κάνουμε μια ακόμα μεταγραφή»
2'

Συνέντευξη για όλους και για όλα έδωσε ο Εργκίν Αταμάν στο τουρκικό κανάλι TRT.

Ο κορυφαίος προπονητής μίλησε φυσικά και για τον Παναθηναϊκό AKTOR, τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν, τον Κώστα Σλούκα, αλλά και μια πιθανή «σημαντική προσθήκη» ακόμα, το όνομα της οποίας απέφυγε να αποκαλύψει.

«Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν ο αγαπημένος μου πλέι μέικερ αυτή τη σεζόν μετά τον Κώστα Σλούκα. Μπορούμε επίσης να κάνουμε μια σοβαρή κίνηση στη θέση του σέντερ» είπε αρχικά ο Αταμάν και πρόσθεσε:

«Μπορεί να κάνουμε μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Επιτρέψτε μου να μην πω το όνομά του», για να προσθέσει πως ο Παναθηναϊκός δεν ενδιαφέρεται για τον Τζόναθαν Μότλεϊ.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Κώστα Σλούκα είπε: «Μετά από κάθε αγώνα έλεγε στους συμπαίκτες του "ακούστε τον καθηγητή, θα μας κάνει πρωταθλητές". Είχαμε αμοιβαία εμπιστοσύνη. Τον σέβομαι και με σέβεται».

Σε ερώτηση σχετικά με τα σενάρια που κάνουν λόγο για προσπάθεια να δοθεί τουρκικό διαβατήριο στον Κέντρικ Ναν ώστε να παίξει στην εθνική, τόνισε: «Δεν είχαμε καμία επαφή με τον Ναν. Ο κόσμος πιθανότατα σκέφτεται κάπως έτσι: "Ο Κέντρικ είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης στην Ευρώπη και συνεργάζεται με τον Εργκίν Αταμάν, μπορεί να τον πείσει". Ωστόσο, αυτό είναι ένα θέμα που με ξεπερνάει».

Τέλος, ανέφερε: «Αυτό που κάναμε στον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολο πράγμα. Πηγαίνετε και βάλτε την Μπαρτσελόνα να παίξει τον τελικό... Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 17ος την περασμένη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είχε 6 πρωταθλήματα EuroLeague, αλλά οι Έλληνες λένε ότι αυτή η σεζόν είναι ιστορική. Δύο ημέρες μετά την Ευρωλίγκα, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μου τηλεφώνησε και με συνεχάρη λέγοντάς μου: "Η ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε εδώ συνέβαλε πολύ στην αδελφότητα του τουρκοελληνικού λαού"».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή