Εθνική Ελλάδας: Πανέτοιμη για το Προολυμπιακό – «Σάρωσε» τις Μπαχάμες

Εθνική Ελλάδας: Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται και να είναι ορεξάτος, όλους τους παίκτες να σκοράρουν, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με ωραίο μπάσκετ επικράτησε άνετα κόντρα στις Μπαχάμες 102-75 και πλέον «βλέπει» Προολυμπιακό.
Εθνική Ελλάδας: Πανέτοιμη για το Προολυμπιακό – «Σάρωσε» τις Μπαχάμες
INTIME SPORTS
2'

Πρόβα τζενεράλε άκρως επιτυχημένη για την Εθνική ομάδα μπάσκετ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα… σκόρπισε τις Μπαχάμες 102-75, με όλους τους παίκτες να σκοράρουν και στο «ρελαντί» ουσιαστικά από ένα σημείο και μετά. Έτσι κατέκτησε το τουρνουά «Ακρόπολις» στο ΣΕΦ και κυρίως έδειξε έτοιμη με πολύ ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα, για το Προολυμπιακό τουρνουά (2-7/7) που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο.

Σημαντική η πρώτη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον Απρίλιο όταν και είχε τραυματιστεί με τους Μπακς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν ορεξάτος και προσέφερε θέαμα σε αρκετές περιπτώσεις, ικανοποιώντας τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Η Εθνική προσπάθησε και έπαιξε γρήγορα, είχε εξαιρετική δημιουργία και ισορροπία στο παιχνίδι με μακρινό σουτ αλλά και κοντά στο καλάθι. Ο Μήτογλου πέτυχε 18 πόντους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 14 χάνοντας ένα δίποντο (5/6), ενώ 7 πόντους με 11 ασίστ είχε ο εξαιρετικός Καλάθης. Στους 14 πόντους σταμάτησε κι ο Παπανικολάου.

Οι Μπαχάμες δεν έδειξαν ικανές να απειλήσουν την Εθνική ομάδα σε κανένα σημείο του αγώνα, παίζοντας με ένα στυλ που προσομοιάζει στον πρώτο μας αντίπαλο στο Προολυμπιακό, την Δομινικανή Δημοκρατία.

Τα δεκάλεπτα: 15-28, 34-46, 77-50, 102-75.

ΕΛΛΑΔΑ (Σπανούλης): Γουόκαπ 6, Λαρεντζάκης 8 (2), Μωραΐτης 3 (1), Τολιόπουλος 9 (2), Καλάθης 7, Καλαϊτζάκης 6, Παπαγιάννης 11, Χαραλαμπόπουλος 3, Παπανικολάου 14 , Κ. Αντετοκούνμπο 3, Μήτογλου 18, Γ. Αντετοκούνμπο 14

ΜΠΑΧΑΜΕΣ (Ντεμάρκο): Μπρίτζγουότερ 3 (1), Μίλερ 2, Στορ 14, Χιλντ 9, Έτζκομπ 13, Φρίμαν 5 (1), Νέιρν 4, Σμιθ 4, Άλμπερι 3 (1), Χάντερ 12 (2), Μπάροους 6

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή