Εθνική Ελλάδας: «Καταφέραμε να δεθούμε» - Οι δηλώσεις του Κώστα Αντετοκούνμπο

Εθνική Ελλάδας: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπογράμμισε ότι οι διεθνείς κατάφεραν να δεθούν σαν σύνολο το χρόνο που είχαν να προετοιμαστούν για το Προολυμπιακό Τουρνουά 2024.
Κώστας Αντετοκούνμπο Εθνική Ελλάδας
EUROKINISSI
1'

Η Ελλάδα ρίχνεται στη μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Οι διεθνείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ. Πρώτος αντίπαλος η Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία επικράτησε της Αιγύπτου κι ουσιαστικά θα παίξει για την πρωτιά κόντρα στη «γαλανόλευκη».

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου συμφώνησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας ότι η Εθνική είναι έτοιμη για τους αγώνες στο ΣΕΦ.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR, ανέφερε: «Νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη. Στο χρόνο που μας δόθηκε καταφέραμε να δεθούμε σαν σύνολο και το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι μια καλή δοκιμασία για μας. Ξέρουμε ότι η Δομινικανή Δημοκρατία διαθέτει κάποια γκαρντ με πολλή ποιότητα. Αν καταφέρουμε να τους σταματήσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνά μας και στο fast break. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε κάποιο άγχος. Όλοι οι παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Η αναμέτρηση της Εθνικής με τους Δομινικανούς είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης (3/7) στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Start και την ΕΡΤ1.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:03ΑΠΟΨΕΙΣ

Κρύα Πιάτα