Κροατία – Ελλάδα: LIVE ο τελικός του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ

Κροατία - Ελλάδα: Παρακολουθήστε και σχολιάστε τον μεγάλο τελικό στο Προολυμπιακό Τουρνουά 2024 που διεξάγεται στο ΣΕΦ, ο οποίος θα κρίνει αν η Εθνική θα επιστρέψει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από 16 χρόνια. 
Εθνική Ελλάδας Προολυμπιακό Τουρνουά
Intime News
1'

Τα ψέματα τελείωσαν. Οι δύο καλύτερες ομάδες του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ, σύμφωνα με την εικόνα τους στο παρκέ, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ελλάδα κόντρα στην Κροατία σε ένα ματς χωρίς αύριο και με δέλεαρ το εισιτήριο για το Παρίσι.

Αν αποδοθεί κι εδώ δικαιοσύνη σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων στο τουρνουά, τότε η Εθνική μας είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Όμως είναι ένας αγώνας, 40 λεπτά, στα οποία τα πάντα μπορεί να γίνουν. Ειδικά όταν απέναντι στην «επίσημη αγαπημένη» είναι μια μπασκετική σχολή όπως αυτή των Βαλκάνιων.

Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο και οι Έλληνες φίλαθλοι θα ανεβάσουν κι άλλο τη θερμοκρασία στο κλειστό, ενισχύοντας τη γαλανόλευκη για την τελική επιτυχία. Τα στατιστικά και όσα συνέβησαν μέχρι τώρα, δε μετρούν φυσικά. Ένα ματς κρίνει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ελληνική ψυχή και το ταλέντο, μπορούν να κάνουν τη διαφορά απέναντι στους υπολογίσιμους Κροάτες.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη και σχολιάστε το Κροατία - Ελλάδα

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή